Accident în Zalău. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani au ajuns ieri la spital în urma unui accident rutier petrecut pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Zalău.

Ieri, 29 octombrie, la ora 13, polițiștii Biroului Rutier Zalău au fost sesizați să intervină la un accident rutier cu victime, produs pe strada 22 Decembrie 1989, din oraș. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că, un bărbat de 44 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția străzii Lascăr Catargiu cu strada 22 Decembrie 1989, nu ar fi acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Cluj. În urma impactului, trei pasageri, două tinere de 14 și 18 ani și un tânăr de 16 ani, toți din județul Sălaj, au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.Toți pasagerii răniți se aflau în autoturismul condus de bărbatul din județul Cluj. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Accident în Zalău. Trei persoane au fost rănite”

  1. […] Trei persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani au ajuns ieri la spital în urma unui accident rutier petrecut pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Zalău. Ieri, 29 octombrie, la ora 13, polițiștii Biroului Rutier Zalău au fost sesizați să intervină la un accident rutier cu victime, produs pe strada 22 Decembrie 1989, din oraș. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că, un bărbat de 44 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția străzii Lascăr Catargiu cu strada 22… Citeste mai mult […]

Leave a Comment