Donație de 12.500 de dolari făcută pentru CNS Zalău de RUF, organizația din SUA coordonată de zălăuanul Mihai Lehene

RUF – Romanian United Fund este organizația coordonată de zălăuanul Mihai Lehene, entitate prin intermediul căreia laboratorul de informatică al Colegiului Național Silvania Zalău a fost modernizat și dotat, valoarea donației fiind de 12.500 de dolari.

Mihai Lehene un zălăuan stabilit de ani de zile în America și implicat în nenumărate activități de promovare și sprijinire a românilor din SUA, dar și din România. „Finalul de prim modul ne-a adus o veste bună, respectiv bani pe ruta Chicago – Zalău. Banii i-am folosit pentru a reabilita structural laboratorul de informatică I1 al Colegiului Național Silvania. Cui trebuie să îi mulțumim pentru generoasa finanțare de 12.500 de dolari? Lui Mihai Lehene, fost elev de-ai noștri (adică îi de-a nost’), care simte încă curgând în vene spiritul colegiului nostru și, de peste mări și țări, ne-a ajutat prin organizația RUF – Romanian United Fund. Elevii de la CNS îi vor fi recunoscători pentru îmbunătățirea calității laboratorului, iar noi de asemenea. Sperăm că acest gen de ajutor nu va fi singular, iar comunitatea de foști <> se va mări cu oameni care nu vor uita de unde au plecat. Mulțumim, Mihai Lehene”, este mesajul postat pe contul de Facebook al CNS Zalău.

2 Thoughts to “Donație de 12.500 de dolari făcută pentru CNS Zalău de RUF, organizația din SUA coordonată de zălăuanul Mihai Lehene”

  1. […] RUF – Romanian United Fund este organizația coordonată de zălăuanul Mihai Lehene, entitate prin intermediul căreia laboratorul de informatică al Colegiului Național Silvania Zalău a fost modernizat și dotat, valoarea donației fiind de 12.500 de dolari. Mihai Lehene un zălăuan stabilit de ani de zile în America și implicat în nenumărate activități de promovare și sprijinire a românilor din SUA, dar și din România. „Finalul de prim modul ne-a adus o veste bună, respectiv bani pe ruta Chicago – Zalău. Banii i-am folosit pentru a reabilita structural laboratorul de informatică… Citeste mai mult […]

  2. […] RUF – Romanian United Fund este organizația coordonată de zălăuanul Mihai Lehene, entitate prin intermediul căreia laboratorul de informatică al Colegiului Național Silvania Zalău a fost modernizat și dotat, valoarea donației fiind de 12.500 de dolari. Mihai Lehene un zălăuan stabilit de ani de zile în America și implicat în nenumărate activități de promovare și sprijinire a românilor din SUA, dar și din România. „Finalul de prim modul ne-a adus o veste bună, respectiv bani pe ruta Chicago – Zalău. Banii i-am folosit pentru a reabilita structural laboratorul de informatică…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment