Etapă „neagră” pentru SCM Zalău şi Sportul Şimleu

După eşecul suferit săptămâna trecută pe terenul celor de la FC Bihor, scor 0 – 1, SCM Zalău a luat în calcul doar varianta victoriei în etapa de sâmbătă, când a evoluat pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie clasată pe ultimul loc în Seria a X-a. A fost, însă, un nou rezultat surprinzător pentru formaţia de la poalele Meseşului, o nouă evoluţie dezamăgitoare, SCM terminând la egalitate, scor 0 – 0 duelul cu echipa din Sighetu Marmaţiei. Gazdele au avut chiar şi un penalty ratat prin Cătălin Tutuţa, în minutul 50, dar şi în prima repriză au avut o ocazie mare de a deschide scorul. După ratarea penalty-ului de către gazde, Zalăul a încercat să înscrie golul victorie, dar sighetenii s-au apărat bine, iar partida s-a terminat cu scor „alb”.
Sportul Şimleu, care în etapa trecută a învins pe teren propriu cu scorul de 3 – 0 CSM Sighetu Marmaţiei, s-a deplasat sâmbătăt la CFR 2 Cluj. În ciuda unei evoluţii bune, cu câteva ocazii notabile, şimleuanii au cedat cu 0 – 2, ambele goluri fiind marcate în ultimul sfert de oră.
După rezultatele din etapa a X-a, prima a returului, SCM Zalău ocupă locul patru, cu 16 puncte, în timp ce Sportul Şimleu se situează pe poziţia a noua, cu şapte puncte.
În etapa viitoare, zălăuanii se vor deplasa la Lotus Băile Felix, în timp ce şimleuanii vor primi vizita celor de la Gloria Bistriţa-Năsăud.

3 Thoughts to “Etapă „neagră” pentru SCM Zalău şi Sportul Şimleu”

  1. […] După eşecul suferit săptămâna trecută pe terenul celor de la FC Bihor, scor 0 – 1, SCM Zalău a luat în calcul doar varianta victoriei în etapa de sâmbătă, când a evoluat pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie clasată pe ultimul loc în Seria a X-a. A fost, însă, un nou rezultat surprinzător pentru formaţia de la poalele Meseşului, o nouă evoluţie dezamăgitoare, SCM terminând la egalitate, scor 0 – 0 duelul cu echipa din Sighetu Marmaţiei. Gazdele au avut chiar şi un penalty ratat prin Cătălin… Citeste mai mult […]

  2. […] După eşecul suferit săptămâna trecută pe terenul celor de la FC Bihor, scor 0 – 1, SCM Zalău a luat în calcul doar varianta victoriei în etapa de sâmbătă, când a evoluat pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, formaţie clasată pe ultimul loc în Seria a X-a. A fost, însă, un nou rezultat surprinzător pentru formaţia de la poalele Meseşului, o nouă evoluţie dezamăgitoare, SCM terminând la egalitate, scor 0 – 0 duelul cu echipa din Sighetu Marmaţiei. Gazdele au avut chiar şi un penalty ratat prin Cătălin…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment