Accident cu două victime încarcerate în Ciumărna

Un accident de circulaţie, soldat cu rănirea a cinci persoane, a avut loc în seara zilei de vineri, 3 iulie, în localitatea Ciumărna. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 18,50, pe drumul naţional 1F, cauza producerii acestuia fiind imprudenţa în conducere, potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. „Maria M. de 53 de ani, din Şimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul, din cauza imprudenţei în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar persoane au fost rănite grav. La faţa locului, a intervenit şi un echipaj al Detaşamentului de pompieri Zalău pentru descarcerarea a două victime din autoturismul condus de zălăuancă.
Leziuni grave a suferit o pasageră din maşina care circula regulamentar. Este vorba de Maria Z., în vârstă de 81 de ani. Rănite uşor au fost încă patru persoane: Sanda I., conducătoarea auto din Zalău, Alexandra I. de doi ani, Victoriţa Z. de 58 de ani – pasagere în autoturism, precum şi şoeriţa din Şimleu Silvaniei.
Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Potrivit poliţiştilor, în cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment