A făcut infarct la volan

Zălăuanul care a fost găsit decedat, miercurea trecută, într-un autoturism aflat pe marginea drumului din localitatea maramureşeană Ţicău, s-a stins din viaţă din cauza unor probleme medicale. Acesta este rezultatul investigaţiilor efectuate de medicul legist.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Cecilia Grozavu, a declarat că rezultatul necropsiei nu indică suspiciuni privind decesul bărbatului. „Certificatul medico-legal arată că decesul a survenit din motive medicale, bărbatul de 49 de ani suferind o insuficienţă cardio-respiratorie acută. Nu sunt suspiciuni în cauză privind decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Reamintim că macabra descoperire a fost făcută în dimineaţa zilei de miercuri, 7 noiembrie, de către un localnic care a sesizat organele de poliţie. „În dimineaţa zilei de miercuri, poliţia din Ulmeni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DJ 108/A, la intrare în localitatea Ţicău dinspre Benesat, se găseşte un autoturism oprit pe partea stângă a drumului, iar conducătorul auto aflat la volan nu dă semne de viaţă”, a precizat Cecilia Grozavu. Potrivit acesteia, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că victima este un bărbat de 49 ani, F. M., din Zalău. Trupul acestuia a fost dus la spitalul judeţean pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul.

Alte articole

Leave a Comment