La împlinirea a 35 de ani de activitate, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău „înseamnă viaţă”

 

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău a marcat, luni, nu mai puţin de 35 de ani de activitate, manifestările organizate în acest sens reunind peste 500 de participanţi. Elevi, profesori, oficialităţi locale şi judeţene, dar şi foşti elevi şi cadre didactice care au predat generaţiilor trecute şi care s-au retras din învăţământ au umplut sala de sport în care s-au ţinut festivităţile. Discursul de bun venit, enumerarea dascălilor care, de-a lungul anilor, s-au perindat pe la conducerea unităţii de învăţământ, dar şi caldele cuvinte transmise ori rostite de aceştia au trezit emoţie în sufletele celor prezenţi. Astfel, cei 35 de ani de activitate au fost caracterizaţi ca fiind bogaţi şi plini de viaţă, fiecare generaţie de elevi punându-şi amprenta şi adăugând din spiritul ei imaginii de ansamblu.

Ropote de aplauze au făcut să răsune în repetate rânduri sala, iar pentru cei mai mici dintre participanţi evenimentul a fost unul uluitor. „Sunt foarte emoţionată, nu am mai participat la aşa ceva. Sunt uimită”, a spus Cristina, eleva în clasa a II-a. La fel de emoţionată s-a arătat a fi şi Raluca, absolventă a Şcolii „Gheorghe Lazăr” în promoţia 1995. „Am venit aici pentru că aşa se cuvine. Aici am început să ne formăm ca oameni şi nu putem decât să le mulţumim şi să le fim recunoscători celor care s-au aflat ori se află la catedră”, a declarat fosta absolventă.

De altfel, întâlnirea dintre foşti elevi şi profesori a fost unul din momentele speciale ale zilei, totul fiind completat de frumosul program artistic oferit de elevi şi de majoretele şcolii.

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău este una dintre unităţile de învăţământ cu prestigiu din judeţ, remarcându-se anual în cadrul competiţiilor şi a olimpiadelor şcolare. În plus, rezultatele obţinute de absolvenţi la examenul de final de ciclu gimnazial o situează în fruntea clasamentului, în fiecare an.

Alte articole

2 Thoughts to “La împlinirea a 35 de ani de activitate, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău „înseamnă viaţă””

  1. cititor si iubitor de arta

    Felicitari colectivului de dascali din aceasta scoala, din care face parte si un talentat pictor si dasca cu har, domnul Ioan Longodor.

  2. participant

    Regalul oferit de Oana Lianu a fost unic, un dar de suflet pentru dascalii ei. Felicitari organizatorilor, dascalilor si elevilor !

Leave a Comment