A condus fără permis şi a omorât 10 oi

Un sălăjean a fost plasat sub control judiciar de către magistraţii Judecătoriei Jibou, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în 16 august 2016, în jurul orei 12.20, Valentin Lingurar a condus pe DJ 108A, prin localitatea Someş Odorhei, autoturismul marca BMW, cu numărul de înmatriculare SV-10-BKN, având permis de conducere eliberat de autorităţile din Marea Britanie, care îi conferea dreptul de a conduce doar pe teritoriul respectivului stat. Două luni mai târziu, inculpatul s-a urcat la volanul aceleiaşi maşini şi a condus pe DC 17, din localitatea Bîrsa, fără a deţine permis pentru nicio categorie şi a intrat cu autoturismul într-o turmă de ovine, ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului, în sensul de mers Bîrsa-Domnin. În urma impactului, zece oi au murit.

Bărbatul a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul pe o uliţă din Domnin.

Alte articole

One Thought to “A condus fără permis şi a omorât 10 oi”

  1. Arianul

    Oare cand o sa scapam odata de tziganocii astia la volan, anlfabeti, cu 2 clase pericol iminent pe sosele? Oare cat va mai dura coruptia din sistemul care da permise de conducere la acesti indivizi care ne pun viata cotidian in pericol?

Leave a Comment