Patru sălăjeni acuzaţi de răpirea unei minore

Procurorii jibouani au trimis în judecată, în doar o săptămână, 15 inculpaţi, în dosare de violenţă, conducere fără permis, sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă sau privare de libertate.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, printre cei care vor trebui să dea socoteală în instanţă pentru faptele lor se numără patru tineri care au răpit o minoră din localitatea Cernuc, pentru a o face consoarta unuia dintre ei. Anchetatorii susţin că în 29 mai 2016, în jurul orei 20, după o prealabilă înţelegere, inculpaţii Valer Lingurar, Persic Lingurar, Andrei Baciu şi Macuci Lingurar s-au deplasat în localitatea Cernuc, comuna Gîrbou, cu un autoturism de ocazie. Ajunşi de destinaţie, cei patru au coborât din maşină şi au luat-o pe minora M.R., împotriva voinţei sale, cu intenţia de a o duce în Românaşi, la locuinţa lui Valer Lingurar.

Planurile le-au fost dejucate de către oamenii legii, care le-au luat urma şi i-au găsit după circa 24 de ore, fata fiind predată familiei.

Alte articole

One Thought to “Patru sălăjeni acuzaţi de răpirea unei minore”

Leave a Comment