A condus fără permis și a ajuns în închisoare

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Sălaj au pus în aplicare, luni, 10 iunie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 28 de ani din comuna Mirşid.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de un an închisoare pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă comisă în luna august 2018, în municipiul Zalău.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fost transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

One Thought to “A condus fără permis și a ajuns în închisoare”

  1. Anonim

    Foarte bine, asa ar trebui procedat cu toti. Dar băiatul din Chiejd cel cu accidentul din Sâg de ce nu mai spuneți nimik, a condus fără permis în stare de ebrietate și a omorât o persoana iar acum după un an sia luat permisul conduce bine mersi și na făcut închisoare. La noi lege e pentru uni mumă pentru alți ciumă sau cum. Iar voi cei din presă ar trebui să insistați și cu acel caz nu? Asta ar fi o știre pt noi cititorii nu asta acum serios.

Leave a Comment