Află când se poate circula fără rovinietă

Conducătorii auto prinşi în această dimineaţă fără rovinietă, pe drumurile naţionale, nu vor primi amenzi. Potrivit unui comunicat remis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania, în data de 1 martie nu se vor aplica amenzi şoferilor care nu deţin o rovinietă valabilă.
Compania anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din ţară că, în data de 1 martie 2013, în intervalul orar 12 noaptea – 8 dimineaţa, va fi o perioadă de oprire planificată a Sistemului de emitere, gestiune, control şi monitorizare a rovinietei, în scopul efectuării unor activităţi de upgrade şi mentenanţă a sistemului. Astfel, în intervalul menţionat nu se vor putea elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie din ţară.
În acest context, conducătorii auto pot circula fără a avea rovinietă şi fără a fi amendaţi. „CNADNR menţionează că, din cauza acestei perioade de oprire planificată a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru utilizatorii care nu deţin rovinieta valabilă în data de 1 martie – în intervalul orar 00-10”, se arată în informaţia de presă.
Sistemului de emitere, gestiune, control şi monitorizare a rovinietei a mai fost oprit o dată în această lună, respectiv în 14 februarie, tot pentru a fi efectuate activităţi de upgrade şi mentenanţă a sistemului.

2 Thoughts to “Află când se poate circula fără rovinietă”

  1. Anonim

    VREM UPGRADE SI LA DRUMURI

  2. Parere

    Pt.anonim; Tat esti minte !

Leave a Comment