Directorul detaşat la APIA Sălaj nu s-a prezentat la serviciu

Frâiele Centrului Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură rămân în mâinile adjunctului Vaida Bela, dat fiind faptul că directorul Petru Botez, detaşat în Sălaj de la APIA Vaslui nu s-a prezentat la serviciu.
“Am vorbit la telefon cu domnul Botez şi mi-a spus că nu va ajunge la APIA Sălaj, întrucât cei de la Bucureşti i-au încredinţat o altă misiune. Nu mi-a oferit alte amănunte”, ne-a declarat directorul adjunct al Agenţiei sălăjene. Potrivit presei vasluiene, Petru Botez nu a ajuns la noul său loc de muncă din cauza unor motive medicale.
“Momentan, am auzit cã ar fi venit, pe adresa Agenţiei, un astfel de ordin, dar care încă nu mi-a parvenit, dat fiind că, de câteva zile, sunt internat în spital la Iaşi, în vederea unei operaţii la gurã. După ce mã voi externa şi după efectuarea concediului medical aferent, voi vedea care este situaţia, şi, dacã va fi cazul, mă voi prezenta la post, în judetul Sălaj”, a declarat Botez.
Acesta a fost transferat în interes de serviciu la APIA Sălaj pe postul devenit vacant, după ce pe fondul presiunilor politice, Virgil Ţurcaş a decis să renunţe, la conducerea instituţiei pentru a ocupa postul de Şef Serviciu Controale pe Teren, din cadrul centrului judeţean.

Alte articole

One Thought to “Directorul detaşat la APIA Sălaj nu s-a prezentat la serviciu”

  1. Anonim

    pfoai
    trantorul vaida beilo e mai marele apia
    ce barbat ii ala ce ia numele nevestii????

Leave a Comment