3 limuzine de lux ajung chiar în acest week-end la Zalău: Tu participi la cel mai mare târg de nunți din Sălaj?

În acest sfârșit de săptămână echipa organizatorică Smart Happy House (agenție imobiliară cu servicii complete) aduce la Glamour Events Halls Zalău (locația din spatele Primăriei) cei mai renumiți expozanți din toată Transilvania. 2 limuzine Hummer și o limuzină specială super luxoasă vor putea fi admirate chiar la intrarea în locație. Sâmbătă și duminică Minnie & Mickey Mouse vor anima atmosfera, vor împărți baloane colorate și vor face poze haioase alături de vizitatori. În plus organizatorii au creat la etaj un decor de poveste, pe o suprafață considerabilă, pentru poze memorabile. Standurile acoperă integral parterul  și etajul locației astfel că ai ocazia să găsești fix într-un singur loc și la fix cele mai bune prețuri tot ce îți trebuie pentru nunta ta sau pentru orice alte evenimente speciale. Te vei bucura și de un program artistic de excepție, cu muzică 100% live, pe durata celor trei zile: muzică etno (vineri, începând cu ora 16.30), muzică ușoară (sâmbătă, începând cu ora 16.30) și muzică populară (duminică, începând cu ora 15.00).

Intrarea la târg este liberă iar biletul la tombolă este gratuit și îl ridici chiar de la Info Point. Te așteptăm la cea de-a 5-a ediție a târgului de nunți Happy Wedding la multe poze și amintiri faine de colecționat!!!

Poți câștiga chiar tu la tombolă o rochie superbă de mireasă din colecția 2022 oferită de Salonul Woman Princess din Baia Mare sau chiar un costum special de mire oferit de KulcsarConf, cel mai mare producător de confecții din județul Sălaj. Și restul premiilor sunt foarte faine, valoarea lor totală depășind 8000 euro. Desigur că mai avem pregătite și multe alte surprize… Așa că-i musai să vii și o să ne chiar Happy crezi!!!

Programul evenimentului pentru vizitatori: vineri (13.30 – 20.30), sâmbătă (10.00 – 20.30) și duminică (10.00 – 20.00)

Pentru informații suplimentare și rezervări gratuite la standul de Wedding Planning contactează rapid echipa suport Smarthappyhouse la 0766 308 895 sau 0732 460 066

Distribuie mai departe informația către persoanele direct interesate, sigur le vei face happy. Și o nuntă happy reușită începe fix de la Happy Wedding!

(P)

One Thought to “3 limuzine de lux ajung chiar în acest week-end la Zalău: Tu participi la cel mai mare târg de nunți din Sălaj?”

  1. […] În acest sfârșit de săptămână echipa organizatorică Smart Happy House (agenție imobiliară cu servicii complete) aduce la Glamour Events Halls Zalău (locația din spatele Primăriei) cei mai renumiți expozanți din toată Transilvania. 2 limuzine Hummer și o limuzină specială super luxoasă vor putea fi admirate chiar la intrarea în locație. Sâmbătă și duminică Minnie & Mickey Mouse vor anima atmosfera, vor împărți baloane colorate și vor face poze haioase alături de vizitatori. În plus organizatorii au creat la etaj un decor de poveste,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment