Vorbe si fapte in Coalitie

Desi obisnuita, sedinta de luni, 11 mai 2009, a Coalitiei PSD-PDL, a fost pindita de ziare si televiziuni cu un nesat depasindu-l pe cel cu care sunt pindite, de obicei, casnicia Monicai Columbeanu cu Irinel Columbeanu, graviditatea Simonei Patruleasa si avatarurile erotice ale unui domn ce s-a facut remarcat pina acum doar prin conditia de consort al Mihaelei Radulescu.

Atitarea cu care sedinta Coalitiei a fost pindita ar putea fi pusa sub semnul unei intrebari si e adusa in presa ce-si zice si de calitate din lumea tabloidelor cu tarabele pline de sini si buci. Se rupe sau nu Coalitia de guvernare? Intrebarea beneficiind de un dramatism rostuitor de tiraj si rating, si-a avut izvorul in citeva fapte petrecute la finele saptaminii trecute.

Simbata seara, invitat la una dintre numeroasele macinari de cuvinte de la Realitatea TV, liderul PDL, Vasile Blaga, s-a ratoit la Mircea Geoana. Mircea Geoana i-a raspuns ratoindu-se, la rindu-i, la Traian Basescu. Colac peste pupaza, oficiosul prezidential Evenimentul Zilei a publicat, invocind traditionalele surse, un material informativ despre un soi de ultimatum dat de Emil Boc unor ministri PSD. Fara a sesiza absurdul situatiei presupuse

Alte articole

Leave a Comment