Gheorghe Tadici, suspendat de Federaţia Română de Handbal până la finalul anului

Gheorghe Tadici a fost întotdeauna omul care a spus lucrurilor pe nume, inclusiv când a fost vorba despre conducerea Federaţiei Române de Handbal. A atras atenţia în repetate rânduri că lucrurile nu pot continua în felul în care sunt astăzi dacă vrem să avem, din nou, o selecţionată competitivă, dar a fost băgat în seamă de foarte puţine ori. A atras, însă, atenţia atunci când a avut o ieşire nervoasă la un time-out din finala mică a Cupei României, cu Rapid Bucureşti. Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, i-a făcut imediat plângere la Comisia de Disciplină, care s-a autosesizat şi a analizat cazul.

Decizia este una cât se poate de drastică, antrenorul Gheorghe Tadici nemaiputând sta pe bancă în următoarele opt etape, adică până la finalul acestui an. Fostul selecţioner a primit şi o amendă de 1.000 de lei.

„În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău și CS Rapid București disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând și punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraște:

– Sancționarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu suspendare 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 și penalitate 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri și amenințări aduse propriilor jucătoare, conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021)”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Cu siguranţă, Gheorghe Tadici va face apel la decizia Comisiei de Disciplină, urmând ca o decizie finală să fie luată abia în perioada următoare.

foto: gsp.ro

 

4 Thoughts to “Gheorghe Tadici, suspendat de Federaţia Română de Handbal până la finalul anului”

 1. Ioan

  „Gheorghe Tadici a fost întotdeauna omul care a spus lucrurilor pe nume”. Așa-i, s-a auzit clar și tare cum a zis pe numele popular organului sexual feminin!

 2. Anonim

  Foarte bine ca l-au suspendat,dar oricum e prea caine batran sa invete sa respecte lumea.Un basinos batran asta e cu pretentii de mare vedeta

 3. Anonim

  Ar trebui sa iasa la pensie pana nu face un atac AVC

 4. Celentano

  Sa fie supus și unei expertize Medico-legale psihiatrice! Ăsta a luat-o razna rău de tot! A devenit un pericol public atât ptr jucătoare cât și ptr spectatori! Are probleme grave!!! Chiar nu vede nimeni?

Leave a Comment