1 Mai și dezastrul de după. Meseșul, bombardat cu gunoaie

Resturi menajere, ambalaje din plastic, scutece folosite, sticle, coji de cartofi, cutii din plastic, cartoane, ambalaje pentru băuturi răcoritoare, toate acestea au alcătuit duminică seara un peisaj sumbru pe marginea drumului E 81, în zona Meseș, spre intersecția cu drumul Treznea – Agrij – Buciumi.

Nesimțirea nu are limite mai nou nici în Sălaj, iar petrecerile desfășurate ieri la iarbă verde au lăsat urme ale lipsei de educație. Ambalaje, pungi cu resturi, sticle goale, scutece, cutii de bere și suc puteau fi văzute ieri seară pe drumul de pe Meseș, dar și la marginea pădurii, în mai multe zone. Culmea nesimțirii s-a văzut acolo unde gunoaiele au fost aruncate chiar dacă în apropiere se aflau coșuri de gunoi. Un trecător semnala faptul că aceste coșuri fuseseră golite de personaje deja cunoscute, mult prea mult tolerate, personaje pentru care integrarea în societatea a devenit o poveste imposibilă, din păcate. Unii pur și simplu nu vor să se integreze, să respecte reguli, iar asta în timp ce multe autorități stau cu capetele plecate.

Dacă este sau nu așa, rămâne de văzut, dar problema aruncării gunoaielor la marginea drumurilor sau în pădure este una care se acutizează și în Sălaj.

One Thought to “1 Mai și dezastrul de după. Meseșul, bombardat cu gunoaie”

  1. […] Resturi menajere, ambalaje din plastic, scutece folosite, sticle, coji de cartofi, cutii din plastic, cartoane, ambalaje pentru băuturi răcoritoare, toate acestea au alcătuit luni seara un peisaj sumbru pe marginea drumului E 81, în zona Meseș, spre intersecția cu drumul Treznea – Agrij – Buciumi. Nesimțirea nu are limite mai nou nici în Sălaj, iar urmele petrecerilor desfășurate ieri la iarbă verde au lăsat urme ale lipsei de educație. Ambalaje, pungi cu resturi, sticle goale, scutece, cutii de bere și suc puteau fi văzute ieri seară pe drumul de pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment