Singura sucursală ING Bank din Sălaj se închide

Veste proastă pentru clienții băncii ING, din județul Sălaj. Singura sucursală din județ a ING Bank se va închide, începând din 1 august. Astfel, mii de clienți din Sălaj vor avea de ales  fie să se mulțumească cu operațiunile bancare făcute online la această bancă ori în sucursalele din județele vecine, fie să aleagă o altă bancă, având în vedere faptul că lipsa unei sucursale reprezintă un neajuns major pentru clienții unei bănci.

Printr-o scrisoare adresată clienților băncii, aceștia sunt anunțați că de luna viitoare, sucursala Sălaj ING se închide.

Este bine sa stii ca ING Office Zalău-Silvaniei, de pe bulevardul Mihai Viteazul n 17, bloc Perla, sc. C, ap. 121/B, municipiul Zalău, județul Sălaj, se va închide din 1 august 2019. Începând cu aceasta dată portofoliul tău financiar va fi administrat de catre ING Office Cluj Grigorescu, dar te așteptăm în oricare alt office ING”, se arată în scrisoarea trimisă către clienții sucursalei  ING Bank din Sălaj.

 

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Singura sucursală ING Bank din Sălaj se închide”

  1. Anonim

    Uau, ce atitudine fata de mii de clienti! Uite acum o sa ma duc saptamanal in Cluj sau Oradea sa mi administrez banii. Hai sictir ing! Alegem alta banca. Desi toate sunt la fel, aleg o banca din categoria celor care inca isi mai respecta clientii. Duca-se!

  2. Anonim

    Paguba-n ciuperci, in Salaj au fost inchise fabrici si uzine, nimeni din presa locala de atunci nu a comentat !

  3. Anonim

    Nu o sa le simțim lipsa!!! Bine ar fi daca ar urma si celelalte !!! Adica sa se închidă !!! Le urez si doresc din suflet acest lucru!!!

Leave a Comment