Rabla Clasic 2019: Mai sunt disponibile mai puțin de un sfert din primele de casare

La doar o lună de la demararea înscrierilor în programul Rabla Clasic 2019 mai sunt mai puțin de un sfert din primele de casare, conform unui anunț publicat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Înscrierile în Programul Rabla Clasic 2019 au început pe 12 aprilie, cu 30.000 de prime de casare disponibile pentru persoanele fizice. La ora actuală, în programul Rabla Clasic 2019 mai sunt doar puțin peste 6.000 din aceste prime. Anunțul a apărut vineri pe site-ul oficial AFM.

Cu toate că înscrierile se încheie pe 30 septembrie, mai sunt disponibile doar aproximativ 6.200 de prime de casare pentru persoanele fizice, adică puțin sub un sfert din primele cu care a demarat programul.

Suma pe care o pot primi cei care se duc să își caseze mașina veche prin programul Rabla Clasic este de 6.500 de lei, iar în funcție de emisiile de carburant ale mașinii pe care doresc să o achiziționeze, primesc un ecobonus de până la 1.700 de lei.

Alte articole

2 Thoughts to “Rabla Clasic 2019: Mai sunt disponibile mai puțin de un sfert din primele de casare”

 1. Anonim

  poate ne explica si noua politia salajeana, DE CE NU ESTE FOLOSIT SISTEMUL DE MONITORIZARE A TRAFICULUI DIN ZALAU ?!?!!
  DE CE CELE 5 RADARE FIXE STAU DEJABA ??!?!!
  DE CE POLITIA REFUZA SA-I SANCTIONEZE PE SMECHERII SI NEBUNII DIN ZALAU ????!?!
  nu stiu cum sa faca (politia) aceea lista “oarba” ? adica pentru neinitiati/necunoscatori, exista o lista cu nr de inmatriculare, care ar trebui sa nu fie sanctionate ! pe acele nr de inmatriculare sistemul automat nu le-ar mai sanctiona, efectiv le-ar ignora !!! si aici apare marea problema a politistilor : pe cine treci pe aceea lista (care are cateva sute de nr de inmatriculare) si CINE ISI ASUMA ACEEA LISTA ?!?! adica cine o semneaza !!!! nici unul din fosti sefi si actuali sefi de politie din Salaj/Zalau nu au avut curajul/ inconstienta/ prostia sa semneze aceea lista “oarba” !!!

 2. Anonim

  dau o bere celui care publica lista / listele cu masini „scutite” de amenzi
  cica exista liste cu nr de inmatriculare a unor personalitati locale, politicieni si oameni de afaceri, liste cu nr de inmatricula a masinilor unor institutii si firme (SJ __ DEL va spune ceva?)

Leave a Comment