Plafonări și compensări la facturile de energie și gaze naturale, de la 1 aprilie

Guvernul va adopta un set de soluții care includ plafonări și compensări ale prețurilor la energie și gaze naturale, pentru un an de zile, începând cu 1 aprilie, a anunțat premierul Nicolae Ciucă.

„Pentru un consum de până la 100 de kw pe lună, românii vor plăti 0,68 de lei/kw, iar pentru un consum cuprins între 100 și 300 de kw, vor plăti 0,8 de lei/kw. La gaz, prețul practicat pentru gospodării va fi de 0,31 de lei/kw.
Cu excepția marilor consumatori, care vor avea pachete dedicate de ajutor de stat, toate companiile românești vor beneficia de un preț fix, la energia electrică, de 1 leu pe kw, tva inclus, și 0,37 lei/kw pentru gaz, tva inclus.”, a declarat Nicolae Ciucă.

M. S.

One Thought to “Plafonări și compensări la facturile de energie și gaze naturale, de la 1 aprilie”

  1. […] Guvernul va adopta un set de soluții care includ plafonări și compensări ale prețurilor la energie și gaze naturale, pentru un an de zile, începând cu 1 aprilie, a anunțat premierul Nicolae Ciucă. „Pentru un consum de până la 100 de kw pe lună, românii vor plăti 0,68 de lei/kw, iar pentru un consum cuprins între 100 și 300 de kw, vor plăti 0,8 de lei/kw. La gaz, prețul practicat pentru gospodării va fi de 0,31 de lei/kw. Cu excepția marilor consumatori, care vor avea pachete dedicate de ajutor de…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment