Negocierile cu E-Star sunt în aer

Municipalitatea şi reprezentanţii companiei E-Star Budapesta nu au căzut la o înţelegere cu privire la preţul de achiziţie al tronsonului de aproape 10 kilometri din reţeaua de transport a energiei termice. Cele două părţi au purtat discuţii în cursul zilei de miercuri, 6 martie, fără a ajunge la un numitor comun pe marginea subiectului, astfel că au decis să poarte o nouă rundă de negocieri în cursul zilei de astăzi.

“Reprezentanţii comisiei delegate de către municipalitate pentru a negocia cu cei de la E-Star mi-au comunicat că, în cadrul întâlnirii pe care au avut-o miercuri, fiecare parte şi-a expus punctul de vedere cu privire la achiziţia tronsonului în cauză. Nu s-a ajuns la o înţelegere, astfel că negocierile vor continua joi”, ne-a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu.

Din comisia locală fac parte zece persoane: Radu Nistorescu, administratorul public al municipiului, Mariana Cuibuş, director economic, Doina Opriş, directorul Direcţiei Tehnice, Claudia Ardelean, directorul Direcţiei Administraţie Publică Locală, Adina Predescu, şef Serviciu Patrimoniu, precum şi consilierii Dan Rusu (PNL), Ioan Hosu (PNL), Daniela Coţa (PSD), Haller Otto (PP-DD) şi Nicolae Fazakas (UDMR).

Tronsonul de 9,9 kilometri, dintre Kaufland şi cartierul Brădet, a fost evaluat la 1,09 milioane de lei plus TVA, valoarea tranzacţiei urmând să fie stabilită în urma negocierilor cu E-Star. În cazul în care cei doi parteneri vor bate palma, plata se va face după aprobarea bugetului local, adică în luna aprilie.

Alte articole

3 Thoughts to “Negocierile cu E-Star sunt în aer”

 1. Anonim

  daca veti cumpara ceva ce nu ati fi avut dreptul sa vindeti, respectiv conducta aceea, care era domeniu public….repet, daca o veti cumpara…va cereti la DNA!
  pe bune fratilor, cand o sa va auditeze o data pe bune Curtea de Conturi, o sa va ridice cu neamurile voastre din primarie cu tot!
  Nu va Jucati, ca toti ochii ( a se citi SRI, SIPI) sunt pe voi!

 2. chioru

  in aer ca cacatu de capalnasasiu.

 3. Anonim

  Nu va faceti griji pentru conducta ca o rezolva Stelica, solutia este la el nu la comisia de negociere. Sa afle el care sunt partile slabe ale membrilor din comisia ungurilor si totul va fi OK.

Leave a Comment