Înlocuire display Samsung Galaxy A9 2018 A920F

Display Samsung Galaxy A9 2018 A920F spart

Sunt posesorul unui Samsung Galaxy A9 2018 A920F, este un telefon foarte bun, cu un randament pe măsură. În ciuda performanței sale, întâmpină probleme majore în ceea ce privește rezistența la șocuri și lovituri.

Pentru că eram extrem de încântat de designul acestuia am ales să îl folosesc o perioadă fără husă, însă acestă opțiune se pare că nu a fost chiar cea mai inspirată, fapt pentru care am ajuns să îi sparg displayul în doar câteva zile.

De aici începe povestea interesantă, în sensul că în service nu mi-l mai repara nimeni pe garanție pentru că suferise o intervenție mecanică, iar prețul de achiziție al componentei de la reprezentanță concura cu prețul telefonului second hand.

Am căutat componenta de schimb, îmi făceam griji pentru telefonul era destul de nou, iar din experiențele anterioare am aflat că trebuie să treacă o perioadă din momentul în care este lansat telefonul și până când piesele devin identificabile pe piață.

Mă gândeam chiar că voi fi pus în situația de a cumpăra piesa de pe site-uri din străinătate.

Unde găsesc display Samsung Galaxy A9 2018 A920F?

Din fericire există un site și la noi care comercializează componente pentru telefoane și chiar importă componentele de schimb pentru Samsung și Allviw rapid după lansarea dispozitivului.

Site-ul se numește iNowGSM, de aici mi-am cumpărat display cu touchscreen Samsung Galaxy A9 2018 A920F A920F, cu ramă, la un preț foarte bun!

Display-ul l-am ridicat din magazinul lor, a fost ambalat în box service pack Samsung. De aici am tras concluzia ca este original. Nu există nicio diferență între display-ul inițial Samsung Galaxy A9 2018 A920F și cel pe care l-am cumpărat de pe iNowGSM.RO.

Pe lângă display-uri de Samsung Galaxy A9 2018 A920F au și de Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy A7 2018 A750F, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei P20 Lite și probabil multe altele, acestea mi-au sărit în ochi și le-am reținut pentru că sunt mai noi.

Am fost surprins să descopăr că pe lângă touchscreen-uri și display-uri de Samsung, cei de la iNowgsm vând și componente pentru Allview, touchscreen-uri, display-uri, mufe de alimentare și multe altele.

În familia mea sunt utilizatori atât de Samsung cât și de Allview, iar de acum voi ști unde să caut componente. iNowGSM are o gama variată de produse, iar prețurile sunt mai mult ca rezonabile.

În urma interacțiunii cu aceștia, mă declar profund mulțumit, iar de acum pot spune că am propriul meu furnizor de componente Samsung și Allview în România. Să nu mai spun de faptul ca mi-am achiziționat și o husă, respectiv folie pentru a-l proteja după înlocuirea displayului.

Prin urmare, poți vizita site-ul lor www.inowgsm.ro și îți poți căuta display-ul sau accesoriul dorit!

2 Thoughts to “Înlocuire display Samsung Galaxy A9 2018 A920F”

  1. Anonim

    cat te coasta un asemenea articol? unde il catalogati? la publicitate ascunsa?

  2. Grigore Marius

    Unde gasesc si eu 0 camera fata pt un a9 2018

Leave a Comment