În Februarie fii deasupra vremii de afară cu o pereche de încălțăminte călduroasă și chic

Zăpadă, asfalt umed, ploaie și noroi, sunt probleme pe care luna Februarie le pune tuturor atunci când trebuie să iasă din casă. Acest lucru nu este valabil doar pentru șoferi, deoarece încălțămintea suferă cel mai mult din această privință. Amintește-ți doar de câte ori ai ajuns la facultate, sau la muncă în nervi, pentru faptul că pantofii sunt murdari, se rup sau pur și simplu nu țin suficient de cald?

Răspunsul este simplu: O singură pereche de încălțăminte nu ajunge niciodată. Adevărul este că nimic nu a fost conceput să te țină o eternitate, cu toate că pantofii într-un fel sau altul se apropie de acest concept. Așa că nu strică niciodată să adaugi varietate, rezervă sau pur și simplu ceva în plus la colecția ta de pantofi.

Arată-i vremii de afară că ești mai hotărâtă decât ea

Durabilitatea, aspectul și calitatea sunt caracteristici pe care oricine le caută la o pereche de pantofi, iar acest lucru se aplică cu atât mai mult atunci când vremea de iarnă târzie pune serioase probleme felului în care poți asorta o ținută. Comandă din magazinul Reverse.ro încălțămintea care crezi că se potrivește cel mai bine gusturilor tale și oferă în același timp garderobei o soluție pe care te poți baza în zilele în care nimic pare că nu se potrivește.

De cealaltă parte, poate că nu ai nevoie strict de ceva în plus și te afli pur și simplu într-o nevoie stringentă de a înlocui și reinventa stilul pe care îl ai la moment. Astfel, iată câteva dintre cele mai populare articole pentru luna aceasta:

 

  • Cizmele de damă până la genunchi

 

N-ai cum să dai greși cu acestea. Mereu în vogă, sexy și practice, vor deveni o adiție perfectă în garderoba ta indiferent de sezon.

 

  • Ghetele cu talpă joasă

 

Dacă preferi un stil mai rock/punk și vrei să te rupi de standarde printr-un sexy diferit, astfel de ghete sunt extrem de durabile, inspiră statornicie, tărie de caracter și te vor ajuta să calci peste orice problemă, nu doar zăpadă.

 

  • Ghete de piele întoarsă

 

Poți combina foarte ușor un look mai rugged  cu detalii elegante și fine precum o pereche de ghete de piele întoarsă negre. Faptul că au puțin toc și talpă subțire le face viabile chiar și pentru ocazii mai speciale.

 

  • Combat boots sau Ghetele tip army

 

Un mare avantaj pe care acest tip de ghete îl au față de alte categorii de încălțăminte de sezon este acela că țin cald și sunt impermeabile. Interiorul de obicei îmblănit al unor astfel de ghete este un motiv suficient de solid cât să justifice avantajul pe care astfel de ghetele solide și peste gleznă le au față de celelalte modele.

 

  • Botinele de piele negre

 

Vei observa prezența materialului de piele ca fiind un element predominant pentru un astfel de sezon, tocmai datorită durabilității și aspectului decent, piese precum o pereche de botine din piele mată, neagră, sunt nemuritoare. Trebuie neapărat să deții așaceva în garderoba ta deoarece reprezintă o notă de stil, rafinament și încredere de sine, mai ales dacă le vei asorta cu o ținută pe măsură.

În cele din urmă, ghetele tip UGG au devenit suficient de banale cât să iasă din modă și să nu reprezinte stilul la fel de bine precum piesele enumerate mai sus. Tocmai de aceea, dacă dorești să fii mereu pregătită pentru vremea total imprevizibilă care va urma în lunile viitoare, ar fi bine să îți pui în plan cu ce te vei încălța, prețul fiind în avantajul tău.

Leave a Comment