Firmele sălăjene vor să angajeze 260 de persoane

Peste 40 de firme din judeţ fac angajări în această perioadă. Potrivit datelor centralizate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, agenţii economici sunt în căutarea a 260 de persoane, pentru a-şi completa echipele.
Cele mai multe locuri de muncă – 76 la număr – sunt disponibile în industria lemnului, unde este nevoie de tâmplari, electromecanici, muncitori necalificaţi, electricieni şi tapiţeri. Alte 73 sunt puse la bătaie în industria confecţiilor, unde se caută confecţioneri asamblori textile, confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, dar şi personal necalificat. În producţie şi prestări servicii, oferta cuprinde 54 de job-uri, la 21 de companii din judeţ, pe posturi precum vânzători, macaragii, lacatuşi, brutari, patiseri, tractorişti sau gestionari, în timp ce în industria alimentară, sunt 22 de locuri de muncă disponibile: ospătari, bucătari, barmani şi vânzători. Pentru cei interesaţi să lucreze în comerţ, oferta cuprinde 21 de slujbe de lucrători comerciali, contabili, economişti ori vânzători de ziare.

Alte articole

2 Thoughts to “Firmele sălăjene vor să angajeze 260 de persoane”

  1. Anonim

    La ce salarii si conditii de munca oferă, Multumim, nu. Lucram pentru altii,in.afara, dar ne putem intretine familiile si putem avea un trai normal si decent. Puneti.mana la munca voi, d lor patroni. Si dati-va salariile cu care va laudati

  2. Anonim

    Haideti sa lamurim cateva aspecte, inainte de a ne ascunde ipocritic dupa deget. Trebuie sa intelegeti ca la un interviu de angajare se pleaca de pe o pozitie de egalitate intre un aplicant si un posibil angajator. E vorba de o negociere, in care una dintre parti poate oricand renunta, sau isi poate impune anumite praguri peste care nu vrea sa treca. Au trecut vremurile in care oamneii plecau capul si acceptau tot ce le oferea angajatorul. Un titlu alunecos, cu subanteles ce vrea sa lase o impresie nereala asupra relaitatii. Pune ,,agentii economici” intr-o lumine favorabila, cum ca ei ar angaja, cum ca ofera…vor sa-si ,,reintregeasca echipa” etc..doar ca nu au la / cu cine. Va intreb direct: de salarii, conditii de munca, program, respectarea codului mucnii, ore suplimentare platite corespunzator, concedii etc, de ce nu va preocupa si aceste aspecte? Am observat aceasta tendinta in mai multe randuri in ziarul dvm.

Leave a Comment