Firma de construcții Euromateria se extinde în Nord-Vestul României

Firma de construcții Euromateria se extinde în Nord-Vestul României

În prezent, industria construcțiilor se dezvoltă sistematic în nord-vestul țării, precum și în alte regiuni. Tot mai multe firme de constructii din Bucuresti aleg să își extindă activitatea în această zonă a României. Pe piață, apar clienți cu diferite nevoi, iar firmele de construcții trebuie să livreze proiecte în domenii diverse, precum cel sanitar ori cel sportiv.

Euromateria, firmă de construcții înființată în capitală în anul 2014, se va extinde și în Nord – Vestul României. Până în prezent, compania are în portofoliu proiecte realizate în București, Constanța și Galați, printre altele.

Euromateria, firmă de construcții caracterizată prin conceptul de „construcție totală”

15 specialiști cu experiență și certificate ce le atestă competența se află în „culisele” Euromateria, proiectând și finalizând lucrări de calitate. Firma s-a specializat în realizarea lucrărilor de construcție civile și industriale, într-o manieră profesională și complexă. Se distinge față de celelalte companii din domeniu prin abordarea conceptului de „construcție totală”.

Euromateria prestează servicii în numeroase domenii de activitate și prezintă un portofoliu vast. În momentul în care firma se angajează să realizeze un proiect, se implică total, având în vedere lucrarea de construcție propriu-zisă, de la pregătirea terenului până la eventuale demolări, la montarea și reparația centralelor termice. Firma este cunoscută pe piață și pentru lucrările în tâmplărie și serviciul de placare a pereților.

În privința instalațiilor sanitare și electrice, Euromateria își dovedește profesionalismul, ca și în cazul celorlate servicii.

Clienții din Sălaj vor putea, în curând, să apeleze la serviciile oferite de Euromateria

Posibili viitori clienți din Sălaj vor avea acces, odată cu extinderea companiei în această zonă a țării, la servicii de calitate în domenii variate.

Euromateria va oferi clienților din Sălaj un parteneriat solid, caracterizat prin calitatea serviciilor oferite, respectul oferit nevoilor clienților si abilitatea de a oferi soluții optime.

Ce lucrări din portofoliul vast recomandă Euromateria clienților din Sălaj?

Printre proiectele din portofoliul Euromateria se numără construirea imobilului ASE București în Predeal, un exemplu de arhitectură modernă. Alte proiecte importante ale companiei se referă la proiectarea și executarea sălilor de sport, precum sala de sport cu tribuna de 180 de locuri a Liceului Agricol din Comuna Valea Călugarească, Prahova, sau a Școlii de pe Strada Jandarmeriei din București, tot cu 180 de locuri.

Complexul Sportiv Sfântul Nicolae din comuna Cumpăna, județul Constanța, este construit de la zero de către Euromateria. Sala de sport a Colegiului Harnaj din București este un alt exemplu al profesionalismului companiei.

Pe lângă aceste proiecte din domeniul sportiv, Euromateria s-a implicat in consolidarea clădirii Spitalului Județean de Urgentă Sfantul Apostol Andrei din municipul Galați.

Portofoliul Euromateria, important in poziționarea companiei

Portofoliul companiei atestă, pe lângă competență, și asumarea responsabilității de a livra la timp lucrări importante în domenii importante pentru societate, precum domeniul medical sau al industriei sportive. Prin construirea sălilor de sport, Euromateria încurajează tinerii din licee să adopte un stil de viață sănătos, în care sportul joacă un rol important.

Extinderea proiectelor și în Nord-Vestul țării este un pas important pentru Euromateria, care dorește să livreze și în această zonă proiecte de calitate în domeniul construcțiilor civile și industriale.

One Thought to “Firma de construcții Euromateria se extinde în Nord-Vestul României”

  1. George

    Niște țepari…. Scrieți și de lucrările și firmele băgate in faliment de Euromateria și de compania mama Rico.

Leave a Comment