Filip coordonează activitatea Electrica Zalău

Demis din funcţia de director al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Zalău, în urmă cu câteva luni, Vasile Filip este, începând de ieri, noul director tehnic al Electrica Distribuţie Transilvania Nord Cluj-Napoca. Prin această numire, Filip devine unul dintre cei mai importanţi oameni din Electrica Transilvania Nord şi, implicit, şeful lui Vasile Nicoară, cel care i-a luat locul la conducerea sucursalei sălăjene.

Vasile Filip a fost schimbat din funcţia de şef al SDEE Zalău, pe care o ocupa din 2009, la finele lunii august, ajungând, astfel, un simplu inginer. După doar trei zile, este transferat la Electrica Distribuţie Transilvania Nord, ca şef Serviciu Audit, pentru ca în 6 noiembrie să devină director tehnic. Din acest post, el va coordona activitatea de exploatare din şase judeţe: Cluj, Bistriţa-Năsaud, Maramureş, Satu Mare, Bihor şi Sălaj.

Alte articole

10 Thoughts to “Filip coordonează activitatea Electrica Zalău”

 1. Anonim

  inca o luna si dup-aia?

 2. Alin

  dupa aia inca 4 ani

 3. electric

  Handi asta de Filip a ajuns acolo pus de Margin

 4. cum ajuns cum nu ,ii bun,in rest plin de frtaieri!

 5. Anonim

  Cum vine aia „un simplu inginer”? Adica au ajuns inginerii niste baieti de mingi? Un inginer, fie el si „simplu”, este un om cu scoala, ceea ce se pare ca nu sesizeaza autorul articolului. „Un simplu inginer” are sens peiorativ, ceea ce cred ca nu i se potriveste nici macar lui Filip; care tot inginer va fi, adica un om cu scoala, indiferent de cat de „simplu” vor sa-l faca unii.

 6. Anonim

  10.57 corecta remarca….. cei de la ziar nu sunt niste simpli ingineri…….. ei sunt doar simpli

 7. Anonim

  Felicitari domnule Filip, ma bucur, sper sa ajungi si mai sus.

 8. un fost student

  foarte arogant de cand cu politica si stiu ce vorbesc !

 9. Anonim

  Felicitari.Sa ajungeti cit mai sus pina imi sugu p..a

Leave a Comment