Emil Boc a anunţat că în Cluj-Napoca au intrat direct şi indirect peste 50 de milioane de euro datorită Festivalului Untold

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că în oraş au intrat direct şi indirect peste 50 de milioane de euro datorită festivalului Untold, precizând că acest eveniment muzical,dar şi Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania contribuie la atragerea unui număr cât mai mare de turişti, informează news.ro.

Emil Boc a declarat, duminică seara, la Digi 24, că a fost nevoie de rebranduirea Clujului pentru atragerea turiştilor.

„În aceste zile România este împărţită la mare sau la Cluj. Noi încheiem în această seară acest festival, România rămâne la mare pentru că este o parte extraordinară a acestei ţări, noi, clujenii nu avem mare şi atunci a trebuie să ne branduim oraşul pe alte lucruri care să ne poată aduce turişti, Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi în topul piramidei Untoldul, ne ajută să întreţinem mai bine de două luni dimensiunea artistică, dimensiunea de turism a oraşului”, a afirmat Boc.

El a fost întrebat dacă au venit bani la buget datorită festivalului Untold.

„Avem o analiză din 2019 care arată că în oraş au intrat direct şi indirect undeva în jur de 50 de milioane de euro. Probabil că această ediţie fiind cea mai numeroasă şi cea mai consistentă probabil că această sumă este şi mai mare. Dincolo de taxele şi impozitele locale care se plătesc sunt aceste resurse financiare pe orizontală care intră în oraş. Vibe-ul pe care îl aduce acest festival, tinereţea, entuziasmul şi mesajul pe care îl dă lumii că tinerii care vor conduce lumea asta peste 10, 20, 30 de ani se întâlnesc stau împreună, vor învăţa să colaboreze şi nu să se războiască”, a precizat Emil Boc.

 

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

6 Thoughts to “Emil Boc a anunţat că în Cluj-Napoca au intrat direct şi indirect peste 50 de milioane de euro datorită Festivalului Untold”

 1. […] Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că în oraş au intrat direct şi indirect peste 50 de milioane de euro datorită festivalului Untold, precizând că acest eveniment muzical,dar şi Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania contribuie la atragerea unui număr cât mai mare de turişti, informează news.ro. Emil Boc a declarat, duminică seara, la Digi 24, că a fost nevoie de rebranduirea Clujului pentru atragerea turiştilor. „În aceste zile România este împărţită la mare sau la Cluj. Noi încheiem în această seară acest festival, România rămâne la mare… Citeste mai mult […]

 2. […] Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat că în oraş au intrat direct şi indirect peste 50 de milioane de euro datorită festivalului Untold, precizând că acest eveniment muzical,dar şi Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania contribuie la atragerea unui număr cât mai mare de turişti, informează news.ro. Emil Boc a declarat, duminică seara, la Digi 24, că a fost nevoie de rebranduirea Clujului pentru atragerea turiştilor. „În aceste zile România este împărţită la mare sau la Cluj. Noi încheiem în această seară acest festival,  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  Da drigați câți au intrat în Cluj ?

  1. Anonim

   Drogat esti tu, Gica-contra! La orice lucru bun, comentezi ca prostu!

   1. Fără drogați

    Drogatule, nu pentru toți consumul de droguri e un lucru bun. Noi, sălăjenii cu cap pt gândit, nu avem nevoie de drogați în Sălaj !

Leave a Comment