Dorel Oros, delegat la şefia Direcţiei Silvice Cluj

Directorul Direcţiei Silvice Sălaj, Dorel Oros, a preluat frâiele instituţiei din judeţul Cluj, după ce fostul şef al acesteia, Traian Mariş, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de luare de mită.

Oros rămâne titular pe postul de la Zalău, fiind delegat pe o perioadă de 60 de zile la Cluj. „Nu a fost dorinţa mea să trec la şefia Direcţiei Silvice de la Cluj. Am răspuns doar unei rugăminţi venite din partea ministrului delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi a conducerii Romsilva”, ne-a declarat Oros, care nu exclude o prelungire a perioadei de delegare.

Sălăjeanul are o misiune dificilă la Cluj, dat fiind faptul că preia conducerea într-un moment delicat. Ancheta procurorilor clujeni a scos la iveală faptul că la nivelul Direcţiei Silvice Cluj existau cotizaţii în stil mafiot, fie pentru menţinerea funcţiilor, fie pentru acoperirea furturilor de material lemnos. Ba mai mult, zona de munte a Clujului se confruntă cu problema defrişărilor masive, în ultimul an în judeţ tăindu-se în jur de 61.000 de metri cubi de lemn. „Rolul meu la Cluj este să gestionez situaţia delicată de aici pe durata delegării, să încerc să aflu adevărul cu privire la problemele semnalate, să coordonez controalele în fondul forestier”, a mai spus directorul delegat.

Până la revenirea lui Dorel Oros, scaunul de director al instituţiei sălăjene va fi ocupat de către Nicolae Colcear, inginer fond forestier, care a fost primul şef al Direcţiei Silvice Sălaj după Revoluţie.

Alte articole

7 Thoughts to “Dorel Oros, delegat la şefia Direcţiei Silvice Cluj”

 1. Anonim

  noa…bun om o trimis acolo…fara pata…incoruptibil…hahahahaha!!!

 2. Anonim

  auzi la el:”sa aflu adevarul”…da ce esti tu pacaliciule?…anchetator?..

 3. Anonim 2

  A nu se crea confuzii.Nicolae Colcear nu este altul decat Vasile Colcear. Andreea,cand vii cu purcelul ?

 4. Anonim

  Gunoi mincinos ce esti, ” ai raspuns unei rugaminti” ??? s-au ai tras sfori din rasputeri in stilul tau de MAFIOT FERSAT ! ! !

 5. Anonim

  HOTIU,HOTIU.

 6. Anomin

  Hahahahha…unde-i Diuta, n-o duce si pe ea, ca si altadata?

 7. anonim

  acest individ periculos nici nu are echipament de teren, cum vrea sa afle adevarul?…de la calculator?…ca altceva nu stie, intrebati-l pe fostul lui sef ing Abrudan.

Leave a Comment