Centura Zalăului nu scapă de etape și proceduri nici la toamnă

Etape peste proceduri nesfârșite în “epopeea” Șoselei ocolitoare a municipiului Zalău. Un tronson care măsoară doar câțiva kilometri nu poate fi încă început din cauza șirului de proceduri, licitații anulate, vicii legislative și alte motive care au făcut ca porțiunea a doua a centurii să rămână în așteptare timp de peste 10 ani. Tronsonul doi al centurii Zalăului mai bifează, așadar, încă două luni de așteptare. În acest moment oferta depusă – singura – se află în procedura de evaluare, procedură ce se derulează până la mijlocul lunii august. Primăria Municipiului Zalău a răspuns solicitării cotidianului Magazin Sălăjean cu privire la stadiul în care se găsește în prezent procedura acestui proiect. “Din informațiile primite de la CNAIR, în calitate de autoritate contractantă, pentru „Varianta de ocolire a municipiului Zalău, tronson II”, la licitație a fost depusă o ofertă. În momentul de față licitația este în procedură de evaluare tehnico-financiară a ofertei depuse. Data la care se finalizează această etapă este 14 august 2020”, au transmis reprezentanții municipalității. Tronsonul doi al centurii are o lungime proiectată de 5,5 kilometri și va costa aproximativ 189.200.000 de lei.

4 Thoughts to “Centura Zalăului nu scapă de etape și proceduri nici la toamnă”

 1. Anonim

  Primaria este pe langa problema,procedura se va finaliza la inceoutul lui iulie!

  1. Anonim

   8.34: Nu este pe langa problema. Pe eLicitatii seap scrie ca procedura e in derulare si termenul e 14 august. Verificati,ati vazutgresit sau v ati uitat la.altceva.

 2. Anonim

  Uite d-aia-i buna dictatura la romani.Tovarasu’ Dumnezeu sa-l ierte de mai traia un pic umplea tara de aujtostrazi si centuri.Fara contestatii.fara vicii de procedura si fara alte alea.

 3. Anonim

  Asa e! Dictatura lui ceasca ne-a lasat tara plina de autostrazi, pe care le-am exportat la unguri!!!

Leave a Comment