Cea mai mare daună din istoria Zalăului a fost despăgubită

Crina Iluț

Inter Broker, situat pe locul 5 în topul brokerilor la nivel național, a contribuit la susținerea cererii de despăgubire a clientului său Crolux din Zalău, obținând pentru acesta o despăgubire în valoare de 500.000 euro, ca urmare a incendiului din seara zilei de 29 septembrie 2018. În urma cercetărilor efectuate împreună cu organele competente, s-a stabilit că incendiul a fost cauzat de efectul termic al curentului de la motorul electric al unei lăzi frigorifice.

Au fost asigurate clădirea și stocul de marfă.

Pe de altă parte, ca urmare a furtunii și grindinei din data de 28.05.2019 au fost despăgubite peste 1.000 de persoane fizice, pentru riscurile produse autoturismelor și a locuințelor.

De reținut că asigurarea facultativă este foarte importantă, atât în cazul persoanelor juridice cât şi fizice, fiind de foarte multe ori o salvare în urma unor incidente neprevăzute. Astfel, mediul de afaceri din Zalău poate beneficia de asigurarea patrimoniului și a bunurilor mobile, pentru toate riscurile, prin intermediul Inter Broker.

Vă așteptăm la birourile noastre din Zalău, Strada Crișan, nr. 35, jud. Sălaj, adresa de e-mail ioan.morar@euteasigur.ro, telefon 0745/633364.

(P)

Leave a Comment