A 3-a tranşă din programul guvernamental „Sprijin pentru România”

Aproape 2,4 milioane de români, beneficiari ai voucherelor din programul „Sprijin pentru România”, își primesc a treia tranșă din ajutorul guvernamental. Până miercuri, toate cardurile vor fi încărcate cu suma totală de 590,4 milioane lei.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va urgenta procesul de plată, pentru ca tranșa următoare să ajungă la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă. De asemenea, persoanele care au devenit eligibile după plata celei de-a doua tranșe își vor primi cardurile până la jumătatea lunii noiembrie.

În plus, luna următoare, guvernul va distribui persoanelor vulnerabile din programul „Sprijin pentru România” și un pachet cu 12 produse alimentare de bază.

Biroul de presă al PNL

(P)

One Thought to “A 3-a tranşă din programul guvernamental „Sprijin pentru România””

  1. […] Aproape 2,4 milioane de români, beneficiari ai voucherelor din programul „Sprijin pentru România”, își primesc a treia tranșă din ajutorul guvernamental. Până miercuri, toate cardurile vor fi încărcate cu suma totală de 590,4 milioane lei. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va urgenta procesul de plată, pentru ca tranșa următoare să ajungă la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă. De asemenea, persoanele care au devenit eligibile după plata celei de-a doua tranșe își vor primi cardurile până la jumătatea lunii noiembrie. În plus, luna următoare, guvernul va distribui persoanelor vulnerabile din… Citeste mai mult […]

Leave a Comment