Amenzi de peste 700.000 de lei pentru şoferii indisciplinaţi

Polițiștii sălăjeni au continuat acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, şi în Sezonul Estival 2018. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în perioada 20 august-15 septembrie, oamenii legii au constatat 207 infracţiuni, din care 27 la regimul circulaţiei rutiere, 92 contra patrimoniului, iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 27 de persoane.
Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 455 de sancțiuni contravenționale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 2578 de sancțiuni, din care 14 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 727 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 130 de permise de conducere (65 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drm respectiv) şi 48 de certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor depăşeşte 725.000 de lei.

One Thought to “Amenzi de peste 700.000 de lei pentru şoferii indisciplinaţi”

  1. fix pix !!!

    daca ar fi puse in functiune radarele fixe din Zalau, ar fi deposit cu mult acest numar ridicol de amenzi applicate !
    la cum se circula in oras is nu numai, sunt putine amenzile si mai ales sunt FOARTE MICI ! nu mai sperie pe nimeni o amenda de cateva sute de lei !

Leave a Comment