Relax Gaming a incheiat un parteneriat cu Hero Gaming

Furnizorul de solutii complete de jocuri de noroc, Relax Gaming, disponibil si pe piata din Romania pe platforma de jocuri de cazinou Vlad Cazino, si-a extins operatiunile online printr-un parteneriat cu Hero Gaming, fondatorul Cazinoului Heroes  si operatorul site-ului  de pariuri sportive Betser.

Noul acord permite companiei Hero Gaming accesul total la portofoliul de jocuri de studio (ruleta), Blackjack si sloturi Relax. In plus, operatorul din Malta va primi acces si la produsele disponibile prin proiectul Silver Bullet Partner si furnizorii de jocuri de noroc care utilizeaza produsele Relax Gaming prin intermediul modulului comercial Powered By.

Potrivit comunicatului de presa oficial, Daniel Eskoda, director Relax Gaming a declarat: ,, Suntem foarte incantati sa anuntam acest parteneriat cu Hero Gaming si asteptam cu nerabdare o relatie lunga si constructiva cu ei…Suntem siguri ca va fi o colaborare fructuoasa care ne va permite sa continuam sa ne indeplinim viziunea de expansiune globala”.

Comentand noul parteneriat, directorul executiv al Hero Gaming, Tomas Backman, a declarat:,,Continutul Relax Gaming ne va permite sa aducem jucatorilor nostri o experienta de cazinou de prima clasa si inovatoare…Ne angajam sa aducem inovatii revolutionare pe piata cazinourilor online, iar abordarea de ultima generatie a Relax Gaming in ceea ce priveste continutul este o potrivire perfecta”.

Relax Gaming este o companie producatoare de software si solutii pentru jocuri de Bingo, Poker, Blackjack si Cazinou. Compania detine licente din partea Comisiei pentru jocuri de noroc din Marea Britanie, Comisia pentru controlul jocurilor de noroc din Alderney, ONJN Romania si Spillemyndigheden din Danemarca.

Avand sediul in Spinola Bay, Malta, Relax Gaming incearca sa isi extinda operatiunile in noi piete, incheind parteneriate, dezvoltand produse si solutii noi si imbunatatindu-le permanent pe cele existente in piata. Compania a incheiat in acest an contracte de parteneriat cu Wazdan Gaming si Playson, producatori recunoscuti de jocuri de studio, software pentru jocurile de noroc si furnizori de continut, a lansat programul Silver Bullet Partner si si-a extins prezenta in zona Baltica printr-un parteneriat cu operatorul de cazino online Optibet.

O mare provocare pentru compania malteza o constituie piata din SUA, care in urma unei hotarari judecatoresti si-a deschis portile pentru industria de jocuri de noroc online. New Jersey este primul stat care a permis operarea de jocuri de noroc pe teritoriul sau, dar este de asteptat ca in curand si alte state sa permita acest lucru.

 

Alte articole

One Thought to “Relax Gaming a incheiat un parteneriat cu Hero Gaming”

  1. Anonim

    „Magazin Sălăjean”, DE CE nu inscripționați „articolul” drept „Publicitate”? Nu mai aveți și nu mai știți despre ce să scrieți, decît să faceți reclamă la păcănele? Atunci desființați-vă!

Leave a Comment