Punk-Rock irlandez la Zalău

Tudor Bolgar

Trupa de irish shamrock & roll Selfish Murphy va concerta pentru prima dată în Zalău, sâmbătă, 22 Noiembrie, pe Terasa Boema.
Trupa Selfish Murphy a luat fiinţă în anul 2011, în Sfântu Gheorghe (Covasna) şi şi-a ales de la bun început liniile muzicale directoare pe care a dorit să le străbată: celtic shamrock & roll / punk & roll. În anii aceia, celtic rock-ul începuse să devină tot mai popular, iar trupa a ales acest stil muzical datorită pasiunii comune şi a dorinţei de a popula pub-urile irlandeze cu trupe care să interpreteze muzici în ton cu locaţiile. Poate acesta este motivul pentru care cei 4 membri ai trupei preferă să opteze pentru mai multe concerte în străinătate decât în România. Printre trupele care au dat savoare actualului sound al trupei Selfish Murphy, se numără Flogging Molly, Dropkick Murphys sau Fiddlers Green.
Dacă sunteţi interesaţi să ascultaţi piese tradiţionale irlandeze (cele mai multe, de tip “drinking songs”) reorchetstrate în maniere dansabile, dar şi prelucrări punk-rock ale unor piese cunoscute în zilele noastre, vă invităm să ne acceptaţi invitaţia şi vă dorim “Sláinte”!

Leave a Comment