Propuneri interesante de cizme si ghete pentru sezonul toamna – iarna 2015/2016

Dupa cum bine stiti, tendintele nu sunt caracterizate de omogenitate, fatetele lor schimbandu-se radical de la un sezon la altul. Acest aspect se reflecta deopotriva in colectiile vestimentare, insa si in cadrul defilarilor de incaltaminte. Si pentru ca vorbim de sezonul rece, in momentul in care mergem la cumparaturi trebuie sa ne ingrijim si de latura practica a articolelor in care urmeaza sa investim, asta pentru a face fata cu brio temperaturilor vitrege specifice zilelor geroase de ianuarie sau februarie. In ultimul timp, brandurile sonore din segmentul fashion au inceput sa acorde o atentie uniforma reprezentantelor publicului feminin, insa valorifica din plin si colectii strict masculine.

Si totusi, raman acele magazine de specialitate care se adreseaza unui public mai restrans, asa cum sunt retailerii de incaltaminte barbateasca. Acestia surprind personalitatile cosmopolite ale segmentul masculin, oferindu-le pe parcursul sezonului rece propuneri inedite in materie de ghete barbati iarna sau modele avangardiste de bocanci voluminosi. Desi atentia designerilor a devenit un adevar proportional, astazi vom oferi sugestii interesante reprezentantelor publicului romantic, tocmai pentru ca in pofida expansiunii masculine ele raman marile consumatoare in momentul in care ne raportam la „tendintele efemere”.

Asadar, care sunt cele trei articole de incaltaminte in care puteti investi cu succes in sezonul de iarna 2015-2016?

Cizmele peste genunchi – un accesoriu distinctiv si elegant

Dorim sa ne conservam cat mai bine stilul propriu chiar daca suntem nevoite sa trecem cu brio peste impedimentele sezonului friguros. Ei bine, acest obiectiv devine mult mai usor de atins prin intermediul cizmelor elegante peste genunchi, recunoscute si apreciate de femeile contemporane pentru rafinamentul pe care il imprima fiecarui look. Chiar daca viziunea globala a tinutei dumneavoastra este una mai putin vibranta, in fond anotimpurile reci intruchipand prilejul exeptional pentru a acorda putin credit nuantelor mohorate, croiul personalitatilor feminine migreaza intotdeauna spre un target comun. Astfel, reprezentantele publicului gingas vor incerca pe cat posibil sa pastreze feminitatea outfit-urilor abordate la un nivel suficient de inalt, obiectiv care aduce totodata si o stare constanta de bine.

Blanita ramane un accesoriu de invidiat

Singura restrictie pe care o impune blana naturala se raporteaza la stilul „pretentios” pe care trebuie sa il abordati pentru a va bucura pe deplin de eleganta acestui model de cizme de dama. Decorate cu mici portiuni pufoase, cizmele cu blanita sunt un refugiu pentru femeile contemporane care vor sa intoarca privirile afirmative ale celor din jur, dovedind in acelasi timp si o nota pregnanta de extravaganta. Catifeaua este un inlocuitor de minune, insa aceasta tesatura se potriveste mai degraba cu zilele racoroase de toamna, nu cu temperaturile de aproximativ 0 grade Celsius pe care ni le propun diminetile geroase de iarna.

Imprimeurile fascinante sau liniile clasice?

Aceasta intrebare naste adesea raspunsuri subiective, majoritatea fashionistelor impatimite oferind viziuni contrastante asupra print-urilor energice propuse de designerii renumiti din lumea modei. Depinde doar de dumneavoastra cum alegeti sa dati curs acestor tendinte care ies putin din tiparul static al notelor stilistice office sau conservatoare. Daca incercati pentru prima data sa aduceti in garderoba dumneavoastra un articol de incaltaminte cu un imprimeu deosebit va recomandam animal print-urile in combinatii monocromatice, iar dupa ce va familiarizati mai bine cu acest „flux dinamic” al modei va puteti orienta spre culorile neon sau spre imprimeurile artistice expresioniste.

Leave a Comment