Primarul Căpîlnaşiu sărbătoreşte Zilele Zalăului în Chicago

Radu Căpîlnaşiu, primarul Zalăului, va merge, împreună cu consilierul municipal Rodica Pop-Seling, în Statele Unite ale Americii, cu ocazia celei de-a zecea ediţii a sărbătorii „Zilele Zalăului la Chicago”.
Aleşii locali au aprobat, luni, deplasarea edilului şi a consilierului PNL la Festivalul „Zilele Zalăului la Chicago”, ce va avea loc în luna iulie a acestui an. Căpîlnaşiu a fost invitat de către organizatorii acestei manifestări să participe la ediţia aniversară a sărbătorii, ce are o amploare deosebită în viaţa social-culturală a românilor din zona metropolitană Chicago şi statele învecinate.
Invitaţia a fost transmisă „în contextul continuării eforturilor comune depuse pentru o mai strânsă legătură între comunitatea românească din acea zonă şi România, în stabilirea şi întărirea relaţiilor inter-guvernamentale româno-americane, cât şi afirmarea şi promovarea identităţii româneşti în Statele Unite”, se arată în referatul ce însoţeşte hotărârea Consiliului Local.
Întrucât prin invitaţie se solicită şi sprijinul în organizarea unui program cultural-artistic cu invitaţi speciali din Zalău, primarul nu va zbura singur pe pământ american, ci va fi însoţit de către consilierul Rodica Pop-Seling, solistă de muzică populară.
Cheltuielile aferente acestei deplasări vor fi suportate din bugetul local.

Alte articole

5 Thoughts to “Primarul Căpîlnaşiu sărbătoreşte Zilele Zalăului în Chicago”

 1. Anonim

  CRED CA DOAR ASTA MAI LIPSEA ZALAUANILOR! BINE CA-S BANII LA BUGET PENTRU PLIMBARI SI NU PENTRU DRUMURI, LOCURI DE MUNCA SAU PARCARI

 2. Anonim

  hahaha, vai de capu nostru, are ditmai vila, firma, masina la scara si are tupeu sa mearga pe banii amaratilor de zalauani sa se plimbe prin usa?

 3. Soso

  Adevarul este ca primarul nostru merita o astfel de excursie,la cat munceste pentru zalauni si la ce oras frumos si ordonat administreaza, in care cuvantul de ordine pentru orice necesitate a orasului este ca” nu avem bani”.
  Oare la zilele zalaului din Hawai, Monte Carlo,Madagascar, Republica Dominicana va participa?

 4. Anonim

  da sa vezi cati sunt pe lista ( pe invitatie ) numai ca sa obtina viza de america chiar si beizedeaua .

 5. DOMNULE RADU , SUNTETI DIN ZI IN ZI MAI PENIBIL!!! CHIAR NU VA INTERESEAZA ACEST ORAS!!! LASATI LOCUL UNUIA CARE VREA SA FACA CEVA SI MERGETI UNDE VEDETI CU OCHII NUMAI IN ZALAU NUI!!! NU VA RUSINATI DE ACESTE PARERI ALE OAMENILOR????

Leave a Comment