Plictisit în weekend? Hai pe pârtiile ŞUIOR!

Iarna a revenit în forţă la ŞUIOR, cu zăpadă şi temperaturi care, deşi sunt negative, sunt fireşti şi potrivite pentru schi sau săniuş. Starea partiilor este una foarte bună şi pentru că vremea permite, se produce zilnic zapadă artificială pentru a prelungi cât mai mult sezonul. Aceasta, amestecată cu zăpada naturală, proaspăt aşternută, creează condiţiile unei pârtii perfecte. Stratul de zapadă, aşa cum se prezintă vineri, măsoară între 50 – 70 cm bătătorit. Pârtiile sunt pregătite zilnic pentru ca schiorii să poată schia în condiţii optime.

Camerele web prezintă zilnic situaţia reală de pe pârtii, pentru a fi cat mai aproape de fenomen. Pachetele de schi din acest an au fost gândite pentru a acoperi cat mai mult din nevoile schiorilor, asa ca am facut pachete complexe cu masa, skipass şi cazare la preţuri deosebit de avantajoase, atât de luni până vineri, cât si pentru sâmbata si duminică.
Programul pârtiilor este acelaşi ca şi până acum, fiind deschise între orele 10 şi 21, cu nocturnă de la ora 17, iar la restaurant sunteţi aşteptaţi între între orele 07. 30 – 22.45
Pachetele de ski, informaţii, noutăţi precum şi câteva din surprizele care se pregătesc pentru acest weekend le veţi găsi accesând  suior.ro

Chiar şi pentru cei care nu ştiu să schieze, există alte posibilităţi de relaxare şi recreere, iar peisajul de poveste, zăpada şi distracţia vor face din weekend-ul petrecut la Şuior, o mini-vacanţă de neuitat. Ne vedem pe pârtie!

Alte articole

Leave a Comment