Peste 200 de majorete din judeţ, pe scena Casei de Cultură

Echipe de majorete din Sălajul se vor întrece în această duminică, în cadrul Campionatului Judeţean de Majorete. Evenimentul, aflat la cea de-a patra ediţie, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, de la ora 15, în organizarea Clubului sportiv „Alegria” şi a Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Sălaj. În deschidere, respectiv de la ora 14, pe Bulevardul Mihai Viteazul va avea loc parada majoretelor.

Competiţia va cuprinde două secţiuni – majorete tradiţionale cu pom-poni şi cheerleaders, fiecare din acestea fiind împărţită în trei categorii de vârstă: cadete (6-11 ani), junioare (12-14 ani) şi senioare (peste 15 ani).

La acţiune sunt aşteptate peste 200 de concurente, de la Şcoala „Gheorghe Lazăr”, Liceul Reformat „Wesselenyi”, Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai”, Palatul Copiilor, Colegiul Naţional „Silvania”, Clubul sportiv „Alegria”, precum şi echipa „Top Dance” din Jibou.

În cadrul programului extracompetiţional, pe scenă vor urca elevi ai Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, formaţia de dans clasic „Arabesque”, precum şi dansatori de la Palatul Copiilor din municipiu.

Alte articole

Leave a Comment