Atletele de la CSM Zalău, pe podium în Slovenia şi Liban

Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la CSM Zalău, a reuşit o cursă foarte bună la finalul săptămânii trecute, câştigând maratonul de la Radenska (Slovenia). Atleta antrenată de Lorena Boberschi a terminat cursa de 42 de kilometri în 2 ore, 41 de minute şi 55 de secunde, fiind urmată pe podium de croata Vrajic Marija (3:06.53) şi ucraineanca Malaja Natalia (3:23.34). Cu acest timp (2:41.55), Daniela Cîrlan şi-a îndeplinit baremul pentru participarea la Campionatul Mondial de maraton, de la Moscova.

Rezultatul de la Radenska vine la o săptămână după ce Cîrlan a obţinut locul doi la semimaratonul de la Rijieka (Croaţia).
O altă sportivă legitimată la CSM Zalău, Alina Niţuleasa, s-a clasat duminică pe locul trei la semimaratonul de la Tripoli (Liban), primele două poziţii fiind ocupate de două kenience. O altă atletă din România, Mihaela Prunduş Botezan, a terminat cursa de semiaraton pe locul patru.

One Thought to “Atletele de la CSM Zalău, pe podium în Slovenia şi Liban”

  1. Anonim

    Pfoi de pfoioioi. Astea sunt zalauance? Da Prundus nu-i din Zalau? Si aia ii da pote ie nu-i antrenata de cine trebe! Pfoi ma da asta din poza ii chiar faina! Cum o cheama? Pe unde se antreneaza ca vreu sa ma intilnesc cu ie

Leave a Comment