Nespuse despre Untold

Festivalul născut ca manifestare a European Youth Capital în 2015 la Cluj odată încheiat, reprezentanții autorităților locale pot raporta ușurați primarului că în perioada festivalului nu s-a întâmplat nimic deosebit, exceptând cele menționate aici, care nu li se pot imputa.

Primarul nu a lipsit de la baia de mulțime, fiind prezent alături de soție la concertul Armin van Buuren, care a ținut 6 ore în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Untold este festival creat spre a satisface ambițiile regionale ale orașului și care spune multe despre evenimentele pe care reprezentanții săi sunt dispuși să le finanțeze. Diferența între Untold și activitățile culturale care se vor sprijinite printr-un proiect de genul Capitală culturală europeană sunt mai mari decât între a pune muzică și a face/ a interpreta muzică.

Cum stau departe de Cluj Arena, cu excepția primei seri, gălăgia nu m-a deranjat. Singura excepție a fost zgomotul făcut de elicopterul Poliției, chestie hilară totuși. Mai ales că Poliția, altfel foarte atentă să pună la punct puștanii prinși cu o doză de bere sau un gram de iarbă, pare să fi fost ignorat astfel de manifestări juvenile pe durata Untold-ului.

Citiți continuarea articolului pe cluj.buzz

Susrsa: https://mariusoliviu.wordpress.com

Alte articole

One Thought to “Nespuse despre Untold”

  1. CASTIGAINVATAND

    100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: castigainvatand@yahoo.com

Leave a Comment