Merita sa investim in ponturi la pariuri platite?

Una dintre cele mai rapide, daca nu cea mai rapida metoda de a genera profit cu bani putini, o reprezinta pariurile sportive.

 

Multi sunt atrasi de mirajul castigarii unei sume de bani intr-un timp scurt si cu o investitie minima, astfel inregistrandu-se la o casa de pariuri online, chiar daca respectivul  nu prea este in tema cu subiectul. De aceea, acest gen de parior se gandeste sa ceara ajutorul cuiva care chiar este in tema cu pariurile. Sau poate apeleaza la aceasta metoda pur si simplu fiindca nu are timp sau ii este lene sa analizeze meciurile, fiindca doar analizand o partida poti genera profit, cel putin pe termen mediu si lung.

 

Pe Internet, mai ales pe retelele de socializare, se gasesc tot felul de persoane care pretind ca au ponturi 100% sigure, cateodata chiar mai mult de 100%, pentru a ti-l impartasi cerandu-ti o suma de bani pe care sa i-o trimiti inainte de a-ti spune pontul sau chiar dupa. Evident ca pontul lor nu este sigur, poate nici macar 50% sau poate ca nici macar nu este analizat. Sigur, meciuri aranjate au fost si vor mai fi, insa cu siguranta nu vor fi divulgate pe Facebook, pentru a avea toata lumea acces la ele.

 

Gasim insa si o parte mai serioasa a celor care recurg la paid picks. Acestia au o rata mai mica de 100%, cat gasesti pe anumite pagini de Facebook, ca, deh, nu toata lumea are “informatii” atat de exacte. Acele persoane dispun de o mai mare incredere decat genul de care am pomenit mai sus, mai ales daca arata istoricul pronosticurilor oferite in ultimele luni/ultimii ani. Si aici poate aparea “o ghidusie”, in sensul ca istoricul ponturilor este pus “din burta”, nereflectand realitatea sau poate ca biletul este modificat in Photoshop conform rezultatului final.

 

Ai grija de unde te inspiri cand vine vorba despre ponturi

De aceea, cei care chiar ofera pronosticuri analizand temeinic o partida si care se pricep la sportul pentru care ofera ponturi se gasesc foarte greu.  Sunt anumite site-uri, destul  de putine insa, care aduna la un loc cei mai buni tipsteri nu doar pentru fotbal, ci si pentru alte sporturi. Poti recunoaste  astfel de site-uri datorita interfetei, a numarului mare de tipsteri specializati pe diferite sporturi, dar si a istoricului detaliat al ultimelor pariuri.

 

In functie de performantele sale, pe care oricand le poti consulta pe site-ul respectiv, tipsterul va cere o anumita suma de bani, de obicei lunara, pentru ca tu  sa  ai acces la ponturile sale. Pana la urma, acesta munceste oferi ndu-ne ponturile, o recompensa fiind intotdeauna binevenita.

 

Anumite site-uri de paid picks sunt demne de luat in seama

In concluzie, site-urile care cer bani pentru pronosticuri, insa care dispun de tot felul de statistici ale tipsterilor chiar iau in serios notiunea de paid picks, merita sa platesti suma de bani ceruta de acel tipster, suma in concordanta cu profitul acumulat  pana atunci.

 

Are  sens sa platesti pentru ponturi, insa doar daca stii ca nu excelezi la sportul respectiv sau, mai degraba, nu excelezi in niciun sport. In cazul in care stii “cu ce se mananca acel sport” si stii si forma in care se afla anumite echipe/anumiti jucatori, ni se pare inutil sa platesti pe cineva pentru a-ti oferi niste ponturi cand poti chiar tu sa analizezi respectiva partida.

 

Pentru a fi cat mai sigur ca pronosticul pe care vrei sa il plasezi se regaseste la acea casa de pariuri, consulta in prealabil bogatia ofertei acelei case. In cazul in care nu vrei sa pierzi timpul intrand pe fiecare site al unei case de pariuri, poti accesa site-ul Intelbet, probabil cel mai obiectiv cand vine vorba de case de pariuri.

 

In partea stanga a sa, indiferent de pagina pe care o accesezi, vei observa diferite clasamente, care cuprind toate casele de pariuri, clasamente ce vizeaza atat oferta de pariuri pre-live, cat si cea de pariuri live. De asemenea, clasamentele se refera si la calitatea cotelor sau la popularitatea lor in randul utilizatorilor Intelbet.

 

Pentru a studia in detaliu fiecare casa de pariuri este indicat sa parcurgi recenzia acesteia de pe site-ul  https://intelbet.ro. Aici iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri pe a carei pagina te afli.

 

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al respectivei casei de pariuri, te invitam sa il impartasesti si cu altii, folosind butonul “Adauga feedback”. In cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte.

 

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

 

 

Leave a Comment