La Spitalul Județean s-au desemnat secțiile câștigătoare în concursul “Cel mai frumos brad”

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău, cea mai mare unitate spitalicească din județ, și-a desemnat câștigătorii concursului „Cel mai frumos şi mai interesant brăduţ”.  “Ne aflăm la finalul unui an foarte dificil pentru pacienţi şi pentru personalul medical. Împodobirea brazilor de Crăciun a fost un prilej de a uita pentru o clipă de momentele grele de peste an şi de a aduce un strop de bucurie pacienţilor SJU Zalău, dar şi celor care îi îngrijesc. Întregul personal medical a participat cu mult suflet în realizarea brazilor de Crăciun şi rezultatele au fost minunate. Felicităm toate secţiile SJU Zalău pentru implicare şi anunţăm câştigătorii”, se arată într-o informare postată pe pagina de facebook a SJU Zălau.

Astfel, premiul pentru “Cel mai popular brad” a revenit Laboratorului de Radiologie şi Imagistică; premiul pentru “Cel mai tematic brad” a revenit Laboratorului de Analize Medicale, iar premiul pentru “Bradul de Crăciun care reprezintă cel mai bine specificul secţiei” a fost obținut de Secţia Cardiologie.

„Mulţumim personalului medical care a dovedit încă o data că sunt cu toţii  o echipă. Mulţumim tuturor celor care au apreciat şi au susţinut acţiunea SJU Zalău, votând bradul favorit!”, au precizat reprezentanții celei mai mari unități spitalicești din județ. Reamintim cititorilor noștri că în cursul acestei luni în toate secțiile spitalului au fost împodobiți brazi, iar fotografiile cu pomii de Crăciun au fost postate pe Facebook. Cei mai apreciați brazi au primit votul internauților, iar în final cele mai multe aprecieri au desemnat “brazii câștigători”.

Alte articole

Leave a Comment