Handbalistele de la HC Zalău şi-au încărcat bateriile la Cheile Grădiştei

Chiar dacă întreg sportul din România a avut de suferi tin cauza pendemiei de  COVID-19, iar Liga Naţională s-a desfăşurat sub formă de turnee, Handbal Club Zalău ţinut să efectueze şi în această iarnă un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, staţiune în care s-a pregătit şi în anii anteriori.

16 jucătoare au făcut deplasarea în cantonament, iar Alexandra Dindiligan s-a alăturat lotului condus de Gheorghe Tadici după revenirea de la Campionatul European. A fost un cantonament foarte benefic, mai ales că HC Zalău a susţinut şi câteva jocuri de verificare cu HC Dunărea Brăila, echipă aflată în cantonament tot la Cheile Grădiştei.

Handbalistele zălăuane au revenit din cantonament miercuri dimineaţa, având liber joi şi vineri. Pregătirea va continua pe plan local începând cu data de 26 decembrie, iar în perioada 29 – 30 decembrie, echipa zălăuană la participa la un turneu organizat de campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea. La turneu au mai fost invitate SCM Craiova şi Rapid Bucureşti.

După şase etape scurse din actualul sezon, HC Zalău ocupă locul 11 în Liga Naţională, cu două victorii şi patru înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, zălăuancele neputând participa la primul turneu din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 apărute la echipă.

Leave a Comment