Iulian Vasile, finalist X Factor, s-a alaturat Daniel Band

Muzica live are o mare putere, poate schimba cu usurinta starea de spirit, uneste persoane necunoscute si creeaza o atmosfera prietenoasa la orice eveniment festiv. O sarcina dificila poate fi alegerea pentru ziua nuntii, a formatiei de nunta care sa ofere o mare varietate de stiluri muzicale si tehnici de performanta. Cum sa alegi si sa comanzi un artist sau o trupa profesionala pentru o nunta, care  sa satisfaca cel mai bine toate dorintele mirilor si pe cele ale invitatilor la nunta?

Cine este Iulian Vasile

Cea mai buna formatiei de nunta, poate fi chiar Daniel Band, care are in echipa sa   pe bine-cunoscutul cantaret Iulian Vasile, care a concurat cu succes la show-ul X-factor de la Antena 1. Autorul, care a avut probleme cu tenul din cauza acneei, acum s-a vindecat si nu mai are nevoie sa-si ascunda fata sub diverse picturi. Iulian Vasile a inceput sa cante de pe vremea cand era copil si mergea la cinematograf pentru a vedea filme indiene. Acesta invata melodiile pe care le auzea in filme si le interpreta, invatand astfel sa cante.  Cu trecerea timpului, a cantat in grupuri de muzica la zeci de sarbatori de nunta. Iata ideile si sfaturile sale pentru alegerea muzicienilor potriviti pentru festivitati. Fiecare ceremonie de casatorie este unica, insa toate au cateva trasaturi comune.

Animatie la nunta ta

Evenimentul festiv poate avea loc intr-un restaurant sau intr-o alta sala. Acustica este, de asemeni, foarte importanta, deoarece aceasta creeaza distractia. De asemenea, este important ca atunci cand sunteti in cautare de formatii de nunta, acestea sa aiba experienta, pentru a initia  jocuri distractive, facand glume si cantand melodii vesele, iar toate acestea, de obicei sunt discutate cu gazda nuntii, cu mult inainte de nunta. Toate acestea sunt combinate cu muzica live incendiara,  cantata de  artisti precum Iulian Vasile, si de formatii de nunta Daniel Band. Daca te-am convins, contacteaza membrii formatiei si rezerva-i pentru nunta ta.

Muzica solemna

In cazul in care doresti sa rezervi muzicieni live care sa cante la nunta ta,  iata cateva sfaturi de la expertii nostri in muzica. Inainte de ceremonie ai nevoie de o muzica de fundal care sa intampine invitatii care sosesc la fericitul eveniment.  Mireasa si mirele au nevoie de asemenea de o muzica solemna, specifica casatoriei si nasterii unei noi familii, imediat dupa ce au semnat in cartea inregistrarilor de stare civila, trecand apoi prin tunelul de flori format de membrii familiei si de prietenii apropiati. Muzica de nu

Muzica de fundal

Urmeaza bufetul,  oaspetii mergand sa guste cate ceva si sa bea un paharel in cinstea mirilor. De asemenea, fotograful de nunta incerca sa prinde momentele fericite, pentru a capta cuplu fericit si pe oaspetii lor. Intre timp, toata lumea incepe  sa se relaxeze, ascultand muzica live care se aude pe fundal. In timpul mesei, muzica live este alegerea perfecta pentru a crea animatie si veselie. Dupa ceremonie, si toate formalitatile, formatia de muzica live isi intra in drepturi depline si incepe sa cante muzica pentru dans, acesta fiind si inceputul celebrarii principale a unirii dintre celor doua inimi.

 

 

Leave a Comment