Îți dorești o carieră de business analyst?

În Romania, analiza de business constituie un domeniu atrăgător pentru mulți analiști de sistem sau product owneri sau pentru cei care au experiență în proiecte în diverse poziții precum – BA, QA, PM, Sponsors etc.

Dacă te ocupi cu extragerea, analiza, documentarea și validarea cerințelor dintr-un proiect, poți frecventa un curs de business analysis ce îți poate aduce o atestare a cunoștințelor în acest domeniu. De altfel, având în vedere competiția acerbă existentă în mod constant în câmpul muncii, certificarea de business analysis constituie un atu din punct de vedere profesional și îi poate oferi plus valoare CV-ului tău.

Cum pot obține o certificare de business analysis?

Cursul de Business Analysis Fundamentals organizat de compania Edu Eupc oferă posibilitatea de cultivare a unor informații fundamentale persoanelor sunt implicate în proiecte, dar care nu au o pregătire formală în analiza de business.

Cine poate participa la cursul de business analysis

Persoanele care lucrează în diferite poziții ca:

  • Analiști de sistem;
  • Analiști de Business;
  • Dezvoltători;
  • Ingineri de software;
  • Manageri de proiect ;
  • Lideri de echipă;
  • Testeri;
  • Specialiști QA.

Dacă îți dorești o privire de ansamblu asupra domeniului de business, o poți obține prin intermediul cursului de business analyst de la Edu Eupc.

Când se desfășoară cursul de Business Analysis

Cursul de business analysis se va desfășura în perioada 21-22 mai, între orele 9.00 -17. 00 la Centrul de Training Activ One din Piața Victoriei, București. De asemenea, un alt oraș în care se va desfășura cursul este Clujul, între 18-19 iunie între orele 9.00 și 17.00 la Hotel Ramada din Cluj.

De altfel, atât tehnicile-etalon utilizate pe parcursul cursului precum și noțiunile sunt adaptate de către trainerul Victoria Cupeț, una dintre persoanele deschizătoare de drumuri în România în ceea ce privește domeniul analizei de business.

Participă la singurul curs de BA Foundations acreditat de ILM

Pregătirea pe care ți-o oferă cursul de BA Foundations este aliniată la standardele internaționale ale domeniului. În plus, aceasta facilitează deprinderea unor concepte ce îți vor fi de folos, astfel încât dacă vei dori să susții examene de certificare internațională ca CCBA/CBAP, PMI-PBA sau CPRE.

Acesta este singurul curs de BA Foundations acreditat de ILM (Institute of Leadership and Management din UK. Diploma pe care o vei obține la finalul cursului atestă competențele și cunoștințele pe care le-ai dobândit după absolvire

Alte beneficii ale cursului de Business analysis

De asemenea, vei afla mai multe informații despre rolurile și responsabilitățile unui specialist în business analysis datorită metodei inovatoare a Barbarei Carkenord, unul dintre fondatorii domeniului la nivel internațional.

Un alt beneficiu pe care îl oferă frecventarea acestui curs constă în înțelegerea ciclului de implementare a soluțiilor de business la nivelul fiecărei cerințe, indiferent de felul său.

Absolvind acest curs, nu doar că vei avea o vedere de ansamblu asupra disciplinei, ci vei putea face diferența între analiza de business și managementul de proiect, sau cel de proces.

În plus, vei înțelege pe deplin care este rolul unui analist de business atât la nivelul unui proiect, cât și la nivel organizațional.

De asemenea, metodele și instrumentele de extragere, de analiză și de documentare a cerințelor îți vor fi extrem de utile, iar prin intermediul studiilor de caz practice, vei avea posibilitatea de a aplica tot ce ai învățat.

(P)

 

 

 

Leave a Comment