Holograf concertează la Zalău

Holograf revine la Zalău cu un concert de neratat și un album nou. În 27 mai 2023, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor, îndrăgita trupă va cânta celebrele piese lansate în cei peste 40 de ani de carieră, dar și câteva melodii de pe noul album intitulat „Cum bate inima ta”.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul pop-rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

M. S.

2 Thoughts to “Holograf concertează la Zalău”

  1. […] Holograf revine la Zalău cu un concert de neratat și un album nou. În 27 mai 2023, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor, îndrăgita trupă va cânta celebrele piese lansate în cei peste 40 de ani de carieră, dar și câteva melodii de pe noul album intitulat „Cum bate inima ta”. După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul pop-rock ce… Citeste mai mult […]

  2. Apolitic

    Sper ca nu e un concert pe baza de ,,votati ne pe mai departe!,,

Leave a Comment