Ghiţă Ciobanul şi-a luat nevastă tocmai din Zalău

Devenit vedetă după apariţia în reclamele Vodafone, Ghiţă Ciobanul, de 28 de ani, pe numele de buletin Gheorghe Dănuleţiu, locuieşte în satul sibian Jina. Meleagurile sălăjene nu-i sunt, însă, deloc străine. Lui Ghiţă, ciobanul cu cont de Facebook, i-a căzut cu tronc o tânără zălăuancă, Andreea, de 21 de ani, pe care a luat-o de nevastă după doi ani în care i-a făcut curte. Au împreună o fetiţă de şase luni.
An de an, în luna octombrie, alături de ciobanii angajaţi, Ghiţă pleacă pe jos, în transhumanţă şi parcurge aproape 300 de kilometri până în Zalău, unde rămâne până în aprilie. „De 14 ani practic transhumanţa, cei de pe Facebook pot să vadă exact cum se face transhumanţa. Duc oile la Zalău şi merg pe jos. Avem ceva casă pe acolo şi păşune închiriată. E foarte greu. Noaptea dorm în cojoc, stâna noastră e pe măgar, dacă plouă, dacă ninge, vedem noi ce facem acolo. Cunoaştem toată zona. E mai greu un pic până treci oraşele”, a declarat pentru presa centrală cel mai faimos oier din România.
Soţia lui, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, spune că este foarte mândră de Ghiţă şi că acesta nu s-a schimbat deloc de când a devenit cunoscut în toată ţara. „La început am luat-o mai în glumă. Nu am crezut că o să se ajungă chiar aici şi acum, când îi vezi că vin de peste tot, ţi se pare şi amuzant, că vin din toată ţara pentru o poză. Toţi spun: Am venit să vede, dacă există!”, explică Andreea.
Peste doar câteva zile, Ghiţă Ciobanul va ajunge, din nou, cu ale sale 1.000 de mioare, pe plaiurile sălăjene.

Alte articole

9 Thoughts to “Ghiţă Ciobanul şi-a luat nevastă tocmai din Zalău”

 1. Anonim

  lasa-ne lasa-ne

 2. Anonim

  suntem satuli de reclamele astea de la vodaFONE

 3. Anonim

  INTERESANS CA GHITA CIOBANUL SI-A GASIT NEVASTA DIN SALAJ SUN ABERATII:))

 4. Anonim

  ghita ciobanu, cu nevasta din popeni, nu din zalau, a mancat o batuta de la iosca ciobanu, asa, ca-i smecher

 5. Anonim

  Nu Ghita e din Jina dar vine iarna la iernat cu oile la Firminis,unde are casa.

 6. Anonim

  Bada e din Jina acest baiat.

Leave a Comment