Expoziţie de fotografii din Delta Dunării, la Colegiul Tehnic „API” Zalău

Cunoscut pentru pasiunea lui pentru călătorii şi fotografie, profesorul Mirel Matyas, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, a organizat o nouă expoziţie de fotografie, dedicată, de această dată, frumuseţilor Deltei Dunării.
Imaginile au fost suprinse în timpul călătoriei pe care cadrul didactic sălăjean a făcut-o, în vară, în această zonă fantastică a României. „Experiența descoperirii Deltei Dunării, constituie obiectul expoziției de fotografie dedicată acestui miracol natural. Formatul fotografiilor a fost ales pentru a pune mai bine în evidență detaliile, care fac din fauna și flora Deltei Dunării acel loc cu adevărat special. Alegerea perioadei expoziționale este justificată de marcarea la 1 septembrie a Zilei Rezervației Biosferei Delta Dunării”, a scris Mirel Matyas pe contul său de Facebook.
Expoziția intitulată „Delta Dunării. Emoție și Culoare”, ce cuprinde 36 de fotografii de dimensiuni 15×35 cm, a putut fi vizitată pe holurile Casei Corpului Didactic Sălaj, până vineri, 1 septembrie, pentru ca în perioada 4-15 septembrie, să poată fi vizitată la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău și Casei Corpului Didactic Sălaj.

Leave a Comment