Câștigătorii festivalului „Romanian Classic Rock Fest”

Festivalul național „Romanian Classic Rock Fest” desfășurat în aceste zile  la Zalău, a adunat în Amfiteatrul din Parcul central mulți iubitori ai rock-ului, fani ai trupelor prezente în concurs sau ai formațiilor care au susținut recitaluri pe scena festivalului. Prezenți în număr mare, iubitorii genului au încins atmosfera și au făcut ca acest festival- o premieră pe piața muzicală românească de altfel-  să fie un succes. Festivalul a fost organizat de Asociația Culturlă Ataria, condusă de Nelu Brîndea, cel care s-a implicat în realizarea acestui proiect unic  fiind sprijinit de Primăria Municipiului Zalău.

Premiul I în concurs a fost obținut de trupa  Konthrast din Cluj Napoca,  premiul al II-lea a revenit trupei Alt Five din Cluj Napoca, iar premiul al III-lea a plecat la Reghin, fiind câștigat de formația Empty Dreams.

Genurile rock prezente în festival au fost  Aor, Glam, Rock’n Roll (new age), Hard Rock, Heavy Metal, Power, Speed şi Progresive, spectacolele susținute în noul Amfiteatru zălăuan reușind să readucă în prim plan un gen muzical atât de apreciat, însă din păcate, rar promovat în România.  Sumele care au rezultat din vânzarea biletelor  vor fi folosite în sprijinul tuturor artiştilor participanţi, pentru viitoarele proiecte muzicale.

One Thought to “Câștigătorii festivalului „Romanian Classic Rock Fest””

  1. Claudiu

    modul de a gandi este o calitate esentiala a persoanelor de succes

Leave a Comment