„Căldură Mare” în prima zi de iarnă. De 1 Decembrie mergem la teatru!

Zălăuanii sunt așteptați duminică, 1 Decembrie, la spectacolul de teatru, după schițele lui Ion Luca Caragiale, spectacol intitulat ”Căldură? Mare?”. Reprezentația va avea loc în Zalău, de ora 19 la Kalvineum, fosta Casă Municipală de Cultură – strada Corneliu Coposu, nr. 17. Potrivit organizatorilor Asociația Pro Teatru, spectacolul este unul interactiv cu trei actori veniți din București.
”Într-o lume abulică și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale și în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului nu!”, a precizat Darius Podan – președintele Asociației ”Pro Teatru”.
„Căldură? Mare?” este un spectacol de divertisment, în care actorii: Daniel Hara, Andrei Seușan și Eduard Cârlan joacă cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale. ”Umorul și buna dispoziție vă vor destinde timp de o oră , alături de renumitele personaje Lache, Tache și Mache”, transmit organizatorii. Bilele la acest eveniment se găsesc la prețul de 20 de lei, dar Asociația ”Pro Teatru” anunță reduceri de 25 la sută  pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc online aici sau la în format fizic la Biblioteca Județeană Sălaj de luni până vineri între orele 15-18. Pentru informații Asociația ”Pro Teatru” vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0742 860 457

Leave a Comment