Alice Ghile cucereşte din nou premii şi aplauze

 După două zile de concurs şi trei secţiuni – muzică clasică, muzică populară şi muzică uşoară – duminică, 10 iulie 2016, a avut loc la Sibiu festivitatea de premiere a celor mai buni dintre cei mai buni copii din ţară şi străinătate, participanţi la Festivalul Internaţional “Hermannstadt Fest”. Alice Ghile, reprezentantă a Palatului Copiilor din Zalău, a obţinut rezultate spectaculoase la cele trei secţiuni din concurs: Premiul al III-lea la secţiunea muzică clasică – interpretare pian – clasa prof. Obreja Smaranda, Premiul I la muzică populară – interpretare vocală şi Premiul I la muzică uşoară – interpretare vocală – clasa prof. Ioan Mureșan.

În afara acestor premii, meritate pe deplin, talentata zălăuancă a mai câştigat două premii speciale oferite de Dana Consulting – constând în promovare şi un alt premiu special oferit de Asociaţia Junii Sibiului. Pe Alice o puteți urmări ( pe Neptun TV ) în perioada 21-24 iulie în cadrul prestigiosului festival ,,Mamaia Copiilor”, festival în care micuța noastră zălăuancă a câștigat doi ani consecutiv Premiul I.

Talentul frumoasei Alice Ghile este un lucru cunoscut şi confirmat în nenumărate rânduri; ceea ce se ştie mai puţin este faptul că sora ei, Sofia Ghile, a păşit în lumea minunată a muzicii şi a demonstrat – dacă mai era nevoie – că muzica, la orice vârstă, este leac pentru trup şi suflet şi face ca orice neajuns să treacă neobservat. Astfel, cu o interpretare emoţionantă a piesei ”Vis de țigan”, Sofia a cucerit “Trofeul Învingătorului”, dar mai ales inimile publicului şi aprecierea juriului, precum şi respectul tuturor celor care au văzut-o şi ascultat-o. Participarea la festival a surorilor Ghile a fost posibilă prin sprijinul financiar oferit de Primăria Municipiului Zalău.

usoara clasica populara sofia 

 

 

Alte articole

Leave a Comment