Alege tabla fălțuită pentru un montaj ca la carte

Fie că locuința dumneavoastră are nevoie să fie restaurată sau fie că doriți să ridicați o casă nouă, alegerea materiei prime este unul dintre aspectele cele mai importante fără de care nu poate ieși o lucrare de calitate. Unul dintre elementele principale ale fiecărei construcții – indiferent de tipul ei – este tabla de acoperiș deoarece asigură casei protecție sporită împotriva intemperiilor – ploaie, acumulări de zăpadă etc.

Din acest motiv, este important să fim foarte atenți atunci când alegem materialele de construcție și mai ales să ținem seama de recomandările specialiștilor. Așadar, una dintre soluțiile moderne și eficiente pe care o propun producătorii – datorită avantajelor multiple pe care le oferă – este montajul din tabla fălțuită.

 • motive pentru a alege un montaj din tablă fălțuită
 1. Cu siguranță că unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie să îl îndeplinească materia primă este calitatea. Tabla fălțuită GreenCoat PLX Pro BT este un produs maleabil care poate fi adaptat pentru orice lucrare de tinichigie, indiferent de gradul de dificultate. Producătorul scandinav SSAB dezvoltă o tehnologie bio – în care o parte substanțială a materialului tradițional pe bază de produse fosile este substituit cu o componentă ecologică.
 2. Garanț Pe lângă atributele calitative, un montaj din tablă fălțuită poate avea garanție timp îndelungat:
 • Durata medie de exploatare – 50 de ani;
 • Garanția anticoroziune – 30 de ani;
 • Garanția pentru menținerea culorii – 15 ani.
 1. Rezistența în timp. În general, țigla tradițională nu are o durată lungă de utilizare, dar un montaj din tablă fălțuită vă arăta în timp că investiția merită. De altfel, modul în care panourile sunt concepute conferă acoperișului o rezistență sporită în fața fenomenelor naturale și meteorologice, iar materialul nu se degradează așa cum se întâmplă în cazul tablei de acoperiș tradiț
 2. Aspectul plăcut și estetic. Tabla fălțuită conferă un design unic și estetic care pune în valoare celelalte particularități ale clădirii, potrivindu-se perfect cu toate detaliile decorative.
 3. Poate fi utilizat atât pentru construcția unor clădiri moderne, cât și pentru construirea unor case clasice sau rustice. De asemenea, poate fi util atât în ceea ce privește lucrările de restaurare, cât și în cazul unor construcții noi.

De altfel, specialiștii susțin că montajul din tablă fălțuită este recomandat în special acoperișurilor cu pante lungi. Atât montarea, cât și întreținerea unui astfel de acoperiș se poate face cu ușurință, ceea ce oferă un mare avantaj atât constructorului, cât și beneficiarului lucrării. Temperatura minimă de montare este de -15°C, iar raza minimă de îndoire a panourilor de astfel de tablă fălțuită este de 1,5 x grosimea tablei.

De altfel, fiecare proprietar își dorește ca locuința proprie să fie prevăzută cu un sistem de învelitoare ce întrunește toate condițiile esențiale, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. În plus, acoperișul ar trebui să exploateze creativitatea arhitectului, dar să și imprime un pic din personalitatea proprietarului.

Prin urmare, dacă avem de executat o lucrare arhitecturală – indiferent de natura acesteia, ar trebui să fim atenți la impermeabilizare și să alegem materie primă de cea mai bună calitate.

(P)

One Thought to “Alege tabla fălțuită pentru un montaj ca la carte”

 1. BARRIER - teapa cu termopane !

  frumoasa reclama. dar ce te faci daca cumperi ce iti este recomadat ca fiind cel mai bun , si te trezesti cu un MONTAJ DE RAHAT !!!
  la cine te mai poti plange? la Politie? la ANPC – protectia consumatorului? il dai in judecata ???
  tu platesti tot in avans, si ei isi bat joc la montaj !!! isi iau sculele si pleaca, iar daca nu iti convine, eproblema ta !!! ei sunt cu banii incasati, iar tu cu o lucrere scumpa si prost executata !!

Leave a Comment